Rezultate alegeri SUA. Pieleanu: Americanii s-au săturat! TRUMP va intra în ISTORIE

Sociologul Marius Pieleanu a făcut o scurtă analiză la România TV după anunțul rezultatului alegerilor prezidențiale din SUA.

"Americanii au votat un om dintre ei, un om care a venit în America să se îmbogățească și a reușit. Și-a apropiat visul american. Principala competentă a bazinului electoral al domnului Trump este reprezentată de muncitorimea industrială a Americii. Pentru acești oameni, Trump este un model de viață. În sondajele de opinie preelectorale, au preferat să fie rezervați, să nu-și exprime o opțiune de vot. Este spirala tăcerii. Este un exemplu de a face politică, nu de a fi împotriva politicii. Donald Trump va fi unul dintre președinții Americii care va intra în mod real în istorie.

Americanii s-au săturat de politica corectitudinii aplicate în ultimii opt ani. Adică unii munceau și alții refuzau să muncească și primeau avantaje sociale. Americanii au zis: NU! America este o națiune axată pe muncă. Muncești, câștigi și ai plus valoare. Nu muncești, stai acasă și nu ne pasă de tine. Este o abordare liberală de esență care a adus America pe primul loc în lume. Oamenii au înțeles că trebuie să iasă din ipocrizie. Hillary Clinton era falsă, nu rupea sticla. Donald Trump, cu toate gafele lui, a reușit să rupă sticla", a zis Marius Pieleanu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel