Rezultate alegeri SUA. Pieleanu: Americanii s-au săturat! TRUMP va intra în ISTORIE

[] []

09 noi 2016 / 12:06
Salveaza PDF Comentarii

Sociologul Marius Pieleanu a făcut o scurtă analiză la România TV după anunțul rezultatului alegerilor prezidențiale din SUA.

"Americanii au votat un om dintre ei, un om care a venit în America să se îmbogățească și a reușit. Și-a apropiat visul american. Principala competentă a bazinului electoral al domnului Trump este reprezentată de muncitorimea industrială a Americii. Pentru acești oameni, Trump este un model de viață. În sondajele de opinie preelectorale, au preferat să fie rezervați, să nu-și exprime o opțiune de vot. Este spirala tăcerii. Este un exemplu de a face politică, nu de a fi împotriva politicii. Donald Trump va fi unul dintre președinții Americii care va intra în mod real în istorie.

Americanii s-au săturat de politica corectitudinii aplicate în ultimii opt ani. Adică unii munceau și alții refuzau să muncească și primeau avantaje sociale. Americanii au zis: NU! America este o națiune axată pe muncă. Muncești, câștigi și ai plus valoare. Nu muncești, stai acasă și nu ne pasă de tine. Este o abordare liberală de esență care a adus America pe primul loc în lume. Oamenii au înțeles că trebuie să iasă din ipocrizie. Hillary Clinton era falsă, nu rupea sticla. Donald Trump, cu toate gafele lui, a reușit să rupă sticla", a zis Marius Pieleanu la România TV.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24