REZULTAT contestație PSD. Grindeanu: Nu pot da cu piciorul la 21 ani de muncă în PSD

Sorin Grindeanu așteaptă rezultatul contestației privind excluderea lui din PSD. Apoi va decide încotro o va lua.

Fostul premier a spus că nu vrea să dea cu piciorul celor 21 de ani de muncă în Partidul Social Democrat.

"Acea contestație este susținută de întreaga organizație PSD Timiș. A fost semnată de toți cei 55 de primari PSD din Timiș. Opțiunea de a face sau nu politică o voi lua în perioada imediat următoare, o săptămână, maximum două. Nu pot da cu piciorul la 21 de ani de muncă în interiorul PSD, în special în organizația Timiș. Prima opțiune este să rămân în partid. Mai este și varianta să plec la altă formațiune politică. Mai este și varianta să nu mai fac politică", a zis fostul premier într-un interviu pentru Pressalert.

"Nu plec în niciun fel de post în diplomație. Nu am discutat cu Liviu Dragnea despre anumite funcții unde ar trebui să merg", a mai spus Sorin Grindeanu.

Contestația depusă de Sorin Grindeanu privind excluderea lui din PSD este analizată de Comisia de Etică și Integritate a partidului. Aceasta este condusă de Florin Iordache - cel care a fost ministru al Justiției în Guvernul Grindeanu și a susținut, de pe acea funcție, OUG 13.

[citeste si]

"Eu sper că da (n.r. - ca Florin Iordache să judece fără ură și fără părtinire contestația depusă de Sorin Grindeanu). Acea contestație este argumentată", a mai zis fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel