Revolta medicilor de la ”Colțea” față de managerul Lupușoru. Apel către Nicușor Dan: Știți mult prea bine cine este acest personaj

Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, care și-a prelungit de două ori mandatul, ar trebui să plece din funcție după 21 iulie. Însă niciun concurs nu a fost organizat, iar medicii sunt disperați. 

Pus de fostul primar Gabriela Firea, Mircea Lupușoru are probleme cu ANI. Dincolo de conflictele pe care le are cu medicii din spital și de zvonul conform căruia ar fi făcut medicina timp de trei ani, managerul Lupușoru ar fi avut cabinet medical când era...  director de spital.  ”În cazul lui Mircea Ovidiu Denis Lupuşoru, inspectorii de integritate au constatat că, în perioada 10 martie - 18 octombrie 2017, a deţinut simultan funcţia de director medical în cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos" şi calitatea de asociat unic, respectiv funcţia de administrator al unui cabinet medical individual.” arăta ANI, în 2018. 

În plus, în prezent, Mircea Lupușoru este rezident într-o specialitate pe care el însuși a adus-o în Colțea, dar și prodecan. Este caz unic, nemaiauzit până acum, ca același medic să fie și rezident și manager de spital.  

Vezi și: Acuzații de conflict de interese la Colțea: Șefa de la Achiziții ar fi oferit contracte concubinului

Medicii de la Colțea, într-o încercare disperată, adresată lui Nicușor Dan, cer o șansă pentru Spitalul Colțea, prin participarea lui Mircea Lupușoru la concurs dintr-o poziție exterioară celei actuale (vezi în scrisoare). Ei se tem de ”aranjarea (fraudarea)” concursului și consideră că ”ar fi o reușită atât de simplă pentru o persoană antrenată”. Medicii de la Colțea se întreabă ce ar trebui să mai facă managerul Lupușoru, dincolo de tot ce a făcut, respectiv ”ilegalități, licitații dublate, aparatură fără mentenanță, fals în acte, concursuri organizate catastrofal și anulate pentru vicii de toate felurile, minciuni, compromisuri frică” și lista continuă, după cum puteți vedea AICI. Medicii susțin că peste tot se aude că mandatul managerului va fi prelungit până în decembrie, care avertizează că cu cât stă mai mult în funcție respectivul manager, cu atât mai greu va fi de reparat ceea ce el distruge. Astfel, ei adresează un apel către Nicușor Dan pentru a respecta promisiunile din campanie, pentru concurs organizat serios pentru conducerea spitalului, în loc de o numire politică. ”Știți prea bine, mult prea bine, cine este acest personaj” încheie medicii scrisoarea adresată primarului general. 

3. -imagine fara descriere- (coltea_93133200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel