Revizuirea granițelor Ungariei, peste opt ani. Vezi cine a spus

Kőszegi Zoltán
Kőszegi Zoltán

Ungaria ar putea cere revizuirea graniţelor de după Tratatul de la Trianon, dacă peste opt ani această ţară se va consolida din punct de vedere economic, a declarat Kőszegi Zoltán, deputat în Parlamentul ungar din partea FIDESZ, într-o tabără de tineret, la Borzont, judeţul Harghita.

"Dacă FIDESZ devine mai puternic şi Ungaria devine o ţară puternică din punct de vedere economic, dar şi în alte privinţe, problema revizuirii graniţelor poate fi ridicată oficial peste opt ani", a declarat Kőszegi Zoltán.

 În schimb, vicepreşedintele Parlamentului de la Budapesta, deputatul Balczó Zoltán, din partidul Jobbik, a afirmat că nu este posibilă revizuirea Tratatului de la Trianon în actualul context politic global.

 Purtătorul de cuvânt al FIDESZ, Gabriella Selmeczi, a precizat ulterior, potrivit "Adevărul", că Köszegi Zoltán a făcut declarația în nume personal și aceasta nu reprezintă poziția partidului condus de premierul Orban Viktor.

Declarația  parlamentarului ungar nu trebuie să ne mire, din moment ce președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat într-un interviu pentru Vocea Rusiei, că între el și președintele FIDESZ, Viktor Orban, este o relație deosebită, aceștia ajutându-se reciproc în alegeri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel