Retragerea ”Generației de Aur”. Prunea: O să fie un eveniment cum nu a mai fost în România

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jucătorii celebrei "Generații de Aur" din fotbal s-au reunit pentru a planifica un eveniment deosebit.

Astfel, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la cea mai mare performanță obținută de țara noastră la un turneu final, calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 1994 din Statele Unite, cei mai importanți fotbaliști din echipa națională a României vor disputa meciul ”Retragerii Generației de Aur”, eveniment care va avea loc în anul 2024, pe Arena Națională. 

Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale și component al ”Generației de Aur”, a oferit mai multe detalii despre acest eveniment special. Concret, fostul goalkeeper a susținut că meciul ”Retragerii Generației de Aur” va fi un eveniment special, ”cum nu a mai fost în România până acum”.

”Mâine este o conferință de presă la ora 14:00 în care veți afla toate detaliile (n.r. la Muzeul Fotbalului) . O să fie un eveniment cum nu a mai fost în România. (n.r. o să fie mai tare decât evenimentul organizat în Timișoara? - când membrii ”Generației de Aur” au organizat un meci demonstrativ, denumit “Seara Campionilor” între România ’94 – Brazilia ’94) Eu cred că da. Și acel eveniment a fost unul destul de mare, a fost un stadion arhiplin. O să fie ceva extraordinar. 

Aseară (n.r. la întâlnirea ”Generației de Aur) s-a vorbit și despre cei care nu au putut participa (n.r. Dan Petrescu, Gică Hagi, Dorinel Munteanu). Am fost cei care am putut să ne strângem repede așa”, a spus Florin Prunea, conform digisport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel