Restricţii de trafic feroviar. Vezi ce rute sunt afectate

trenuri
trenuri

CFR Călători informează că toate magistralele de cale ferată sunt deschise, miercuri, dar pe opt linii sunt restricţii de circulaţie, iar 177 de trenuri sunt anulate. 

Potrivit situaţiei centralizate până la ora 08.00, circulaţia este restricţionată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe opt linii, respectiv Brăila - Făurei-Buzău, Bucureşti Nord - Urziceni, Goleşti - Chitila, Mărăşeşti - Tecuci-Barbosi, Ploieşti - Râmnicu Sărat-Adjud, Ploieşti Sud-Armăşeşti, Urziceni - Slobozia şi Vereşti - Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, dar circulaţia trenurilor este adaptată la condiţii meteo nefavorabile, Comandamentul de Iarnă instituit fiind operaţional în continuare, se arată într-un comunicat de presă al companiei CFR Călători.

 Miercuri sunt anulate 177 de trenuri, decizia luată de operatorii feroviari fiind necesară întrucât în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs.

 De asemenea, va fi asigurată alimentarea cu energie electrică a garniturilor aflate în staţionare, pentru a fi menţinută căldura în trenuri la un nivel de confort termic. Pasagerii vor primi ceai cald în gările cu flux mare de călători, de pe raza sucursalelor feroviare Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Craiova şi, la nevoie, Braşov şi Iaşi, se mai arată în comunicatul citat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel