Reglare de conturi în trafic. Și-au lăsat BMW-ul și au fugit. "Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași!"

Reglare de conturi în trafic. Și-au lăsat BMW-ul și au fugit. "Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași!" / Foto: Pixbay
Reglare de conturi în trafic. Și-au lăsat BMW-ul și au fugit. "Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași!" / Foto: Pixbay

O reglare de conturi a avut loc în centrul municipiului Iași. 

Reglare de conturi în trafic, la Iași. Câțiva tineri ar fi fost opriți de mai mulți agresori. Ca să scape, aceștia și-au lăsat BMW-ul  cu portiera din dreapta deschisă și cu motorul pornit și au fugit. La fața locului au apărut și polițiștii. Totul s-ar fi întâmplat în cursul nopții de luni spre marți. În bolidul abandonat, oamenii legii au găsit și o sabie.

Abia după câteva ore la fața locului au apărut și rudele celor care au fugit. Acestea susțin că fiii lor sunt urmăriți de clanurile interlope, iar dacă nu ar fi fugit riscau să moară. Una dintre femei a declarat că agresorii ar fi din Brăila și bagă spaima în ieșeni.

VEZI ȘI: Fiul unei angajate de la Judecătoria Bârlad, 14 ani de închisoare pentru că a tras cu pistolul într-un rival

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite!"

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jan, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie.

Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente, potrivit Bzi.ro.

Polițiștii  din Iași au anunțat că efectuează în continuare verificări.

„În noaptea de 19 spre 20 decembrie 2021 am fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiul Iași, este un autoturism abandonat. În urma aspectelor constatate au fost indisponibilizate mai multe bunuri găsite în autoturism. De asemenea, a fost identificat proprietarul”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Bătaie cu pumni și picioare, după o altă șicanare în trafic, tot în Iași

Tot îmn Iași, doi șoferi s-au luat la bătaie pe o stradă intens circulată, în luna mai. După câteva șicanări în trafic, cei doi s-au dat jos din mașini și și-au împărțit pumni și picioare. Unul dintre cei doi bătăuși este șofer la o firmă de ridesharing.

În imaginile video, apărute pe o rețea de socializare, se vede cum bărbații se ceartă și se lovesc cu pumnii și picioarele. Unul dintre bărbați are un telefon în mână și încearcă să fotografieze numele de înmatriculare ale celeilalte mașini. După un schimb de replici, el fuge, dar este ajuns din urmă de către celălalt șofer, iar conflictul continuă. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel