Fiul unei angajate de la Judecătoria Bârlad, 14 ani de închisoare pentru că a tras cu pistolul într-un rival

Sindicatul Național al Grefei Judiciare solicită sprijinul C.S.M. pentru salvarea bugetului instanțelor de judecată / Foto: Pixabay
Sindicatul Național al Grefei Judiciare solicită sprijinul C.S.M. pentru salvarea bugetului instanțelor de judecată / Foto: Pixabay

Fiul unei grefiere de la Judecătoria Bârlad a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru că a tras cu pistolul într-un rival.

Fiul unei grefiere de la Judecătoria Bârlad, Vaslui, a  fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Judecătorii Tribunalului Vaslui au stabilit că Ștefan Eduard Ciocoiu a tras cu pistolul într-un rival, scrie Vremea Nouă.

Decizia din 9 septembrie a magistraților în cazul fiului grefierei nu este una definitivă. Dosarul se va judeca la Curtea de Apel Iași.

VEZI ȘI: Iustin Covei, fiul unui judecător craiovean, condamnat la 7 ani închisoare

Ce acuzații i se aduc bărbatului

Fiul grefierei fost implicat într-un scandal în trafic, pe 29 noiembrie 2019. Atunci acesta ar fi deschis focul cu un pistol cu glonț în mașina în care se aflau două persoane. Incidentul s-a produs în Bârlad.

Oamenii legii au susținut și au probat, că individul a tras 3 gloanțe în autoturismul în care se afla un membru al clanului Modoranu, din Bârlad. Urmele gloanțelor s-au găsit în caroseria mașinii. Victimele au depus o plângere la poliție. Încă din seara de 29 noiembrie, polițiștii au mers să-l caute pe atacator, însă acesta nu era acasă, familia precizând că este plecat. Au avut loc perchezitii domiciliare la domiciliul lui Eduard Ciocoiu, a părinților săi si a unor rude, însă pistolul cu care s-a tras nu a fost de găsit. Suspectul a fost depistat abia după patru zile.

Acum, Ștefan Eduard Ciocoiu a fost condamnat la o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Fiul grefierei a fost obligat de magistrați să achite și despăgubiri în valoare de 25.000 de lei celor care se aflau în mașina respectivă. Individul nu își recunoaște vina și spune că totul este o înscenare.

 „Fac  un apel către cei care fac aceste jocuri murdare și vor să-mi  însceneze  aceste fapte  pe care nu le-am comis, pentru că în acest sens voi face mai multe dezvăluiri”, a spus acesta atunci când a fost reținut.

VEZI ȘI: Grefieră din Oradea, trimisă în judecată. Mită pentru înmatricularea maşinilor fără plata taxei de mediu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel