Urmărește emisiunea live


Regina Elisabeta a II-a a fost trecută sub supraveghere medicală

Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a s-a deteriorat.

Medicii Reginei Elisabeta a II-a au spus că sunt „îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale”, dar ea rămâne confortabilă.

Medicii și-au exprimat îngrijorarea pentru sănătatea reginei și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală, a spus Palatul Buckingham.

Într-o declarație, palatul a spus:

„În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”.

Președintele camerei Comunelor Sir Lindsay Hoyle le-a spus parlamentarilor: „Știu că vorbesc în numele întregii Camere când spun că îi trimitem cele mai bune urări Majestății Sale Reginei și că ea și familia regală sunt în gândurile și rugăciunile noastre în acest moment”, scrie The Guardian.

Regina Elisabeta a II-a a avut probleme de ieri

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost nevoită să anuleze miercuri o întâlnire virtuală planificată cu miniștrii, după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească, la o zi după ce monarhul în vârstă de 96 de ani a numit-o pe Liz Truss în funcția prim-ministru al țării, scrie Reuters.

"După ziua de ieri, Majestatea Sa a acceptat în această după-amiază sfatul medicilor de a se odihni. Aceasta înseamnă că ședința Consiliului Privat care trebuia să aibă loc în această seară va fi rearanjată", a transmis Palatul Buckingham, ieri, printr-un comunicat (citește AICI).

Ironia sorții cu Liz Truss, premier al Marii Britanii. Hartmann: Istoria are un umor deosebit

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre răsturnările de abordare pe care Liz Truss, noul premier al Marii Britanii, le-a avut față de Brexit și față de monarhia britanică:

„La început, Liz Truss a fost împotriva Brexit-ului, a făcut parte din acea grupare a Partidului Conservator care s-a opus cu îndârjire ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană și la jumătatea campaniei a întors-o. La acel moment ea a fost dată ca decedată din punct de vedere politic, conservatorii au avut impresia că ea nu va mai avea resursa să își revină. S-a întâmplat Brexit-ul, iar ea a urcat pe treptele puterii.

Astăzi, la Balmoral, amândoi s-au dus, fiecare cu Mașina lui, Johnson să se întâlnească pentru ultima dată cu regina în calitatea sa de prim-ministru, ea s-a urcat în altă mașină, pe un alt drum, tot la Balmoral, pentru a primi însărcinarea de a forma un nou guvern“, a spus H. D. Hartmann (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel