Reghecampf, o nouă umilință la Al Wahda

Laurențiu Reghecampf a suferit o nouă umilință la Al Wahda, de data aceasta în campionat.

Al Wahda Dubai a fost învinsă joi, 1 martie, în deplasare, cu scorul de 6-2, de Al Ain, lider în campionatul Emiratelor Arabe Unite. 

Partida disputată în cadrul celei de-a 18-a etape nu a fost un eșec cap-coadă pentru Reghecampf. Deși Al Wahda a intrat la pauză condusă cu 2-0, în repriza a doua a dar semne de revenire, restabilind egalitatea, grație reușitelor maghiarului Balazs Dzsudzsak. Dzsudzsak a fost introdus pe teren în minutul 65 și a reușit să înscrie rapid o dublă, în minutele 68 și 69.

Coșmarul a început din minutul 72

Coșmarul pentru fostul antrenor de la FCSB a început în minutul 72, când Berg a înscris pentru 3-2, iar Al Ain a început apoi să înscrie pe bandă rulantă, oprindu-se în cele din urmă la 6-2.

Al Ain a fost net superioară, având o posesie de 61%, respectiv 23 de ocazii de gol, față de cele 10 ale celor de la Al Wahda și 17 șuturi pe poartă, față cele 7 ale echipei lui Reghe.

Ultima umilință a lui Reghe a avut loc în urmă cu 3 săptămâni, atunci când a pierdut cu 5-0 în Liga Campionilor Asiei, împotriva celor de la Lokomotiv Tashkent, din Uzbekistan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel