Regele Mihai, susținut de Revoluţionarii din ALTAR1989

Asociaţia Luptătorilor Timişoreni Arestaţi în Revoluţie (ALTAR)1989 se declară profund recunoscători loialităţii MS Regelui Mihai faţă de România şi îi doresc fostului suveran putere pentru a trece peste momentele de cumpănă provocate de starea sa de sănătate.

'Suntem îndureraţi de veştile despre lupta grea pe care MS Regele Mihai I al României o duce cu o boala nemiloasă, la o vârstă care i-a împuţinat puterile. Ne rugăm din toată inima să reuşească să învingă boala şi vicisitudinile vârstei, pentru ca poporul român să beneficieze în continuare de un adevărat simbol salvator al demnităţii, respectului, cinstei şi loialităţii cât mai mult timp posibil. Suntem profund recunoscători MS Regele Mihai I al României pentru loialitatea nezdruncinată faţă de România şi poporul român de-a lungul întregii lui vieţi, indiferent de obstacolele şi loviturile pe care le-a primit', se arată într-un comunicat remis, joi, de vicepreşedintele ALTAR 1989, dr. ing. Viorel Sasca.

Semnatarii comunicatului au amintit despre contribuţia pe care a avut-o decizia regelui Mihai de ieşire 'din Axă şi alăturarea taberei Aliaţilor, la 23 august 1944', considerată a fi fost 'un act de mare curaj şi complexitate, organizat împreună cu liderii partidelor istorice, în principal Iuliu Maniu şi Dinu Brătianu'.

'Suntem alături de Casa Regală în această încercare dificilă şi transmitem membrilor Casei Regale cele mai alese sentimente de preţuire şi simpatie', se arată într-un comunicat al Consiliul de conducere al ALTAR1989.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel