Referendum pe justiție. Dragnea: Îi doresc succes lui Iohannis

Liviu Dragnea a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a spus că multe dintre prevederile actuale din legile justiției nu trebuie modificate. 

Președintele PSD a fost ironic la adresa președintelui. 

"Da, foarte bine că a readus în discuție referendumul pe temele justiției. Îi doresc succes. Până la urmă, dacă ne mai dă încă voie să legiferăm în Parlament, o vom face. Când ne va interzice legiferarea în Parlament o să ne predăm," a declarat Liviu Dragnea. 

Șeful PSD nu consideră că este normal ca legile justiției să rămână ca și până acum, în condițiile în care au fost dezbateri ce s-au întins pe o perioadă îndelungată. 

"Înțeleg de la dumneavoastră că referitor la legile justiției, domnul președinte a zis să nu se schimbe nimic. Se discută de câteva luni de zile în România și înțeleg acum că nu trebuie să se schimbe nimic pentru că totul funcționează corect. Vom vedea ce iese din Comisia Specială, eu cred că Inspecția Judiciară trebuie să fie o instituție autonomă, care trebuie să fie un reper pentru oricine din justiție," a încheiat Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel