Real Madrid, umilită în Cupa Spaniei

Real Madrid a fost umilită şi eliminată în sferturile de finală ale Cupei Spaniei de modesta formaţie Leganes, în faţa căreia s-a înclinat miercuri seara pe teren propriu (scor 1-2), după ce elevii antrenorului Zinedine Zidane reuşiseră să câştige meciul tur, cu 1-0.

În returul de pe Santiago Bernabeu, oaspeţii s-au impus prin golurile lui Javi Erasso (min.32) şi Gabriel Pires (min.55), în timp ce pentru Real a marcat Karim Benzema, în debutul reprizei secunde (min.47).

În ciuda eforturilor disperate din finalul meciului, madrilenii nu au mai reuşit să marcheze golul care le-ar fi adus calificarea în semifinalele competiţiei, singura pe care Zidane nu a reuşit să o câştige de la numirea sa la conducerea tehnică a lui Real, în 2016.

Valencia s-a chinuit cu Alaves



Într-o altă partidă disputată miercuri seara, CF Valencia s-a impus cu 3-2 la loviturile de departajare pe terenul formaţiei Deportivo Alaves. La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, gazdele conduceau cu 2-1, rezultat identic cu cel înregistrat în meciul tur, câştigat de Valencia.

Au marcat: Munir (min.72) şi Sobrino (min.86) pentru Alaves, respectiv, Santi Mina (min.77). La loviturile de departajare, eroul Valenciei a fost portarul Jaume Domenech, care a apărat penalty-urile executate de Alfonso Pedraza şi Hernan Perez.

Sevilla, calificare după duelul cu Atletico



Marţi, în prima partidă din manşa secundă a Cupei Spaniei, FC Sevilla a învins pe teren propriu, cu 3-1, formaţia Atletico Madrid, după ce andaluzii câştigaseră şi meciul tur, cu 2-1.

În întâlnirea de pe stadionul Sanchez-Pizjuan din Sevilla, gazdele s-au impus prin golurile lui Sergio Escudero (min.1), Ever Banega (min.48 din penalty) şi Pablo Sarabia (min.79), pentru madrileni punctând Antoine Griezmann (min.13).

FC Barcelona începe cu handicap



Ultimul meci din această fază a competiţiei, FC Barcelona - Espanyol Barcelona, se dispută joi seara, pe stadionul Nou Camp. În meciul tur, Espanyol s-a impus cu 1-0, prin golul lui Melendo (min.88).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel