Real Madrid nu acceptă ofertele de despăgubire ale UEFA pentru finala Ligii Campionilor de anul trecut

Facebook Real Madrid C.F
Facebook Real Madrid C.F

Real Madrid a decis să refuze ofertele UEFA de despăgubire pentru finala UCL de anul trecut. 

Clubul de fotbal Real Madrid a respins joi ca "insuficiente" şi "prea limitate" ofertele de despăgubire făcute de UEFA pentru deţinătorii de bilete de la finala Ligii Campionilor din 2022 împotriva lui Liverpool pe Stade de France, informează AFP.

"Din păcate, clubul nostru consideră că propunerea UEFA, prezentată oficial marţi, este insuficientă", a indicat gruparea madrilenă într-un comunicat. "Se prevede doar rambursarea preţului biletului şi asta după îndeplinirea unei serii întregi de condiţii, mai ales ora sosirii la stadion", a adăugat Real.

UEFA a anunţat că le va returna banii pe bilete tuturor fanilor echipei FC Liverpool care au venit anul trecut în capitala Franţei pentru a asista la finala Ligii Campionilor, pierdută la limită în faţa lui Real Madrid (0-1).

Poliţia franceză a fost filmată făcând uz de gaze lacrimogene împotriva fanilor, inclusiv a femeilor şi copiilor. Deşi iniţial UEFA a dat vina pe fanii clubului englez pentru haosul creat, organismul fotbalistic continental şi-a cerut ulterior scuze, după publicarea unui raport independent care a stabilit că forul european este principalul responsabil.

Finala Champions League 2021-2022 a fost amânată cu 36 de minute, după ce mii de suporteri care aveau bilete nu au putut intra pe Stade de France.

UEFA îi va despăgubi pe cei 19.168 suporteri ai lui Liverpool care au făcut deplasarea la Paris, pe 28 mai 2022, şi care au cheltuit între 56 şi 653 de euro pe bilete. Fanii lui Real Madrid şi alţi spectatori afectaţi vor putea, de asemenea, să solicite despăgubiri, însă de la caz la caz, a adăugat UEFA.

"Toţi suporterii au avut de suferit din cauza amânării inacceptabile a loviturii de începere. În plus, nesiguranţa de la intrarea şi ieşirea din stadion a fost intolerabilă, cu furturi, agresiuni şi ameninţări", a continuat Real Madrid, care le-a propus fanilor săi să-i susţină în demersurile întreprinse împotriva UEFA, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel