Real Madrid. Dani Carvajal mai aduce un record în panoplia clubului

Dani Carvajal devine primul jucător cu 25 de meciuri consecutive fără înfrângere în Liga Campionilor.

Internaţionalul spaniol Dani Carvajal, fundaşul lateral al echipei de fotbal Real Madrid, a stabilit un nou record în istoria Ligii Campionilor, devenind primul jucător care dispută 25 de meciuri consecutive fără să cunoască înfrângerea, în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

Carvajal a stabilit această perfomanţă marţi seara, cu ocazia partidei pe care madrilenii au câştigat-o pe terenul formaţiei Juventus Torino (3-0), în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League. El nu a mai cunoscut înfrângerea din 5 mai 2015, tot după un meci cu Juventus, pierdut la limită de Real Madrid (1-2), în faza semifinalelor.

Triplu câştigător al Ligii Campionilor, Dani Carvajal i-a devansat pe portughezul Nani şi pe francezul Patrice Evra, cu care a împărţit până marţi vechiul record, de 24 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Portughezul Cristiano Ronaldo ocupă locul al şaselea, cu o serie de 22 de meciuri în care nu a cunoscut înfrângerea, realizată în perioada în care a evoluat pentru Manchester United, precizează agenţia EFE.

[citeste si]

Jucătorii cu cele mai multe meciuri consecutive fără înfrângere în Liga Campionilor: 1. Daniel Carvajal 25 de meciuri 2. Nani 24 3. Patrice Evra 24 4. Wayne Rooney 23 5. Johan Cruyff 23 6. Cristiano Ronaldo 22 7. Rio Ferdinand 22 8. Paul Scholes 22 10. Nicholas Butt 22.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel