Real Madrid şi Cristiano Ronaldo, show total în Liga Campionilor. Real Madris-Juventus

Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid - Juventus Torino, optimi. Real Madrid este aproape de semifinalele Ligii Campionilor, după victoria la Torino (3-0).

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor la fotbal, a făcut un pas mare spre semifinalele competiţiei, marţi seara, după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 (1-0), chiar pe terenul acesteia, în prima manşă a sferturilor de finală. Madrilenii s-au impus prin dubla senzaţionalului Cristiano Ronaldo (3, 64) şi prin reuşita lui Marcelo (73). Vedeta portugheză a deschis rapid scorul, în min. 3, cu o reluare din careu, la centrarea lui Isco. Ronaldo a tranşat soarta partidei în min. 64, când a înscris spectaculos din foarfecă, la centrarea lui Dani Carvajal.

Reusita va rămâne în istoria Ligii Campionilor! Ronaldo a scăpat singur cu portarul, nu a reuşit să trimită spre poartă, însă a fost apoi pregătit la centrarea trimisă de Lucas Vasquez şi a trimis o foarfecă perfectă! Buffon n-a avut replică, până şi suporterii italieni s-au ridicat în picioare şi au aplaudat aceasta reuşită extraordinară.

Chiar şi Zinedine Zidane, cel care a reusit probabil cel mai frumos gol din istoria Ligii Campionilor în finala din 2002 a avut o reacţie pe măsură pe bancă.

Brazilianul MArcelo a semnat al treilea gol al oaspeţilor (73), după o combinaţie cu Ronaldo. Pentru ca dezastrul de pe Juventus Stadium să fie complet, Bătrâna Doamnă a încheiat partida în zece oameni, argentinianul Paulo Dybala primind al doilea cartonaş galben în min. 66.

Record Ronaldo

Ronaldo este primul jucător care a marcat în zece meciuri consecutive în Champions League. Lusitanul a ajuns la 22 de goluri marcate în sferturile de finală ale competiţiei şi are nu mai puţin de 9 goluri marcate în poarta lui Juventus în şase meciuri. Real Madrid a avut şi două bare, prin Toni Kroos (36) şi Mateo Kovacic (87).

Higuain, fost jucător la Real, a ratat cele mai mari ocazii ale torinezilor, una pe repriză, portarul costarican Keylor Navas opunându-se de fiecare dată. Columbianul Cuadrado a irosit şi el o bună oportunitate în finalul jocului. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a reuşit o reeditare a finalei de anul trecut, de la Cardiff, când Real a învins-o pe Juve cu 4-1.

Juventus nu mai pierduse acasă în cupele europene de cinci ani. Manşa secundă va avea loc pe 11 aprilie, la Madrid.

Pe Juventus Stadium, în faţa a 40.849 spectatori, au evoluat echipele:

Juventus: Buffon (căpitan) - De Sciglio, Barzagli, Chiellini, K. Asamoah (Mandzukic, 69) - S. Khedira (Cuadrado, 75), Bentancur - Douglas Costa (Matuidi, 69), Dybala, Alex Sandro - Higuain. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Real Madrid: K. Navas - Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos (căpitan), Marcelo - Modric (Kovacic, 82), Kroos, Casemiro - Isco (Asensio, 75), Benzema (Lucas Vazquez, 59), Cristiano Ronaldo.Antrenor: Zinédine Zidane. Arbitru: Cuneyt Cakir (Turcia).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel