Real Madrid şi Cristiano Ronaldo, show total în Liga Campionilor. Real Madris-Juventus

Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid - Juventus Torino, optimi. Real Madrid este aproape de semifinalele Ligii Campionilor, după victoria la Torino (3-0).

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor la fotbal, a făcut un pas mare spre semifinalele competiţiei, marţi seara, după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 (1-0), chiar pe terenul acesteia, în prima manşă a sferturilor de finală. Madrilenii s-au impus prin dubla senzaţionalului Cristiano Ronaldo (3, 64) şi prin reuşita lui Marcelo (73). Vedeta portugheză a deschis rapid scorul, în min. 3, cu o reluare din careu, la centrarea lui Isco. Ronaldo a tranşat soarta partidei în min. 64, când a înscris spectaculos din foarfecă, la centrarea lui Dani Carvajal.

Reusita va rămâne în istoria Ligii Campionilor! Ronaldo a scăpat singur cu portarul, nu a reuşit să trimită spre poartă, însă a fost apoi pregătit la centrarea trimisă de Lucas Vasquez şi a trimis o foarfecă perfectă! Buffon n-a avut replică, până şi suporterii italieni s-au ridicat în picioare şi au aplaudat aceasta reuşită extraordinară.

Chiar şi Zinedine Zidane, cel care a reusit probabil cel mai frumos gol din istoria Ligii Campionilor în finala din 2002 a avut o reacţie pe măsură pe bancă.

Brazilianul MArcelo a semnat al treilea gol al oaspeţilor (73), după o combinaţie cu Ronaldo. Pentru ca dezastrul de pe Juventus Stadium să fie complet, Bătrâna Doamnă a încheiat partida în zece oameni, argentinianul Paulo Dybala primind al doilea cartonaş galben în min. 66.

Record Ronaldo

Ronaldo este primul jucător care a marcat în zece meciuri consecutive în Champions League. Lusitanul a ajuns la 22 de goluri marcate în sferturile de finală ale competiţiei şi are nu mai puţin de 9 goluri marcate în poarta lui Juventus în şase meciuri. Real Madrid a avut şi două bare, prin Toni Kroos (36) şi Mateo Kovacic (87).

Higuain, fost jucător la Real, a ratat cele mai mari ocazii ale torinezilor, una pe repriză, portarul costarican Keylor Navas opunându-se de fiecare dată. Columbianul Cuadrado a irosit şi el o bună oportunitate în finalul jocului. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a reuşit o reeditare a finalei de anul trecut, de la Cardiff, când Real a învins-o pe Juve cu 4-1.

Juventus nu mai pierduse acasă în cupele europene de cinci ani. Manşa secundă va avea loc pe 11 aprilie, la Madrid.

Pe Juventus Stadium, în faţa a 40.849 spectatori, au evoluat echipele:

Juventus: Buffon (căpitan) - De Sciglio, Barzagli, Chiellini, K. Asamoah (Mandzukic, 69) - S. Khedira (Cuadrado, 75), Bentancur - Douglas Costa (Matuidi, 69), Dybala, Alex Sandro - Higuain. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Real Madrid: K. Navas - Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos (căpitan), Marcelo - Modric (Kovacic, 82), Kroos, Casemiro - Isco (Asensio, 75), Benzema (Lucas Vazquez, 59), Cristiano Ronaldo.Antrenor: Zinédine Zidane. Arbitru: Cuneyt Cakir (Turcia).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel