Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins Athletic Bilbao. Scor final - Video

Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins Athletic Bilbao. Scor final - Foto: Aphiwat chuangchoem - Pexels
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins Athletic Bilbao. Scor final - Foto: Aphiwat chuangchoem - Pexels

Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins cu scorul de 2-0 formația bască Athletic Bilbao.

Meciul s-a disputat în Arabia Saudită, pe stadionul King Fahd Stadium, din capitala Riyadh. Modric și Benzema au înscris pentru Real Madrid.

Athletic Bilbao a solicitat penalty în minutul 11, dar arbitrul nu a acordat nimic. Apoi, Real Madrid a ratat primele două ocazii importante prin Casemiro. Scorul a fost deschis de Modric, în minutul 38.

În repriza a doua, 'galacticii' au primit o lovitură de la 11 metri după ce șutul lui Karim Benzema s-a oprit în mâna lui Alvarez. Karim Benzema a transformat penalty-ul și Real conducea cu 2-0, scor care a rămas până la finalul partidei. De asemenea, Athletic Bilbao a primit un penalty în minutul 86, dar a fost ratat de basci.

VIDEO

Real Madrid a câștigat cea de a 12-a Supercupă a Spaniei din istoria clubului.

Echipele care au evoluat

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Vinicius jr.
Rezerve: Lunin, Fuidias, Nacho, Hazard, Marcelo, Valverde, Jovic, Ceballos, Isco, Camavinga
Antrenor: Carlo Ancelotti

Athletic Club: Unai - De Marcos, Yeray, I. Martinez, Balenziaga - Berenguer, Dani Garcia, Zarraga, Muniain - Sancet, I. Williams
Rezerve: Agirrezabala, Petxarroman, Vesga, Vivian, Lekue, Yuri, Capa, Raul Garcia, Nolaskoain, N. Williams, Serrano
Antrenor: Marcelino

CITEȘTE ȘI: Benzema a intrat în istoria celor de la Real Madrid 

Atacantul francez Karim Benzema a marcat o dublă în meciul Real Madrid - Valencia, din ultima etapă din Spania, şi a intrat direct în istoria clubului blanco.

Karim Benzema este pe locul 4 în istoria marcatorilor lui Real Madrid, cu 301 goluri, după Alfredo Di Stefano (308 goluri), Raul (323 goluri) şi Cristiano Ronaldo (450 goluri).

Francezul o să-i depășească cel mai probabil pe Di Stefano și Raul, dat fiind faptul că Florentino Perez vrea să-l țină pe Bernabeu cel puțin până în vara anului 2023.

Record şi în UCL. A marcat golul 1000 pentru Real Madrid 

Karim Benzema a marcat golul cu numărul 1000 în LIga Campionilor pentru Real Madrid, galacticii fiind prima echipă din istorie care atinge această bornă. 

Galacticii au, de asemenea, şi cele mai multe trofee câştigate, 13, dar şi recordul pentru cele mai multe trofee consecutive, 3.

Interesant este că Benzema este cel care dăduse și golul cu numărul 1000 pentru Real Madrid în cupele europene. Se întâmpla în 2014, într-un 5-1 cu Basel, când assistul venea de la Cristiano Ronaldo, cel care are 450 de goluri pentru ”galactici”, dintre care 105 în UEFA Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel