Reacția fostului premier Vlad Filat, după ce procurorii au cerut arestarea sa

Procurorii au cerut arestarea fostului premier moldovean Vlad Filat, pe care îl acuză de implicare în fraudarea unei bănci. "Eram pregătit pentru un aşa scenariu", a comentat liderul PLDM.

"De mult timp se vorbea prin oraş cum se pregăteşte şi cum va avea loc un aşa scenariu. Cu Usatâi în faţa Parlamentului şi cu Procurorul General. Din punctul meu de vedere, acest show a fost prea scump", a reacționat fostul premier de la Chișinău, citat de antena3.ro.

Totodată, Vlad Filat a transmis că nu are nevoie de imunitatea parlamentară.

"Se va face procedura respectivă. O să contribui la mersul anchetei. Sper că va fi un proces echitabil şi o să-mi demonstrez nevinovăţia. Accept jerfta care se aduce astăzi pe altar. Sper că această jertfă va duce clar la destrămarea acestui sistem odios care duce la putrefaceţia ţării noastre", a continuat liderul PLDM.

În conluzie, Vlad Filat le-a cerut iertare cetăţenilor Republicii Moldova: "Am deja calea mea, o să-mi fac dreptate, iar voi, cetăţenii ţării, tot aveţi de ales. Voi luptaţi pentru libertatea vostră de cetăţeni, pentru demnitate şi nu vă lăsaţi duşi de acest show mediatic, care are drept obiectiv să schimbe accentele. Şi iertaţi-mă că nu am reuşit să fac mai mult. Vă mulţumesc".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel