Răzvan Rentea, suspect în asasinarea actriţei Gabriela Dorgai

Răzvan Rentea, tânărul  care şi-a ucis părinţii şi bunica în  comuna Apa, judeţul Satu Mare, este principalul suspect în asasinarea actriţei Gabriela Dorgai, ucisă cu sânge rece şi violată pe malul Someşului în noiembrie 2014, potrivit Romania TV. 

Pe 10 noiembrie 2014, Gabriela Dorgai, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită fără suflare, pe malul Someşului, dezbrăcată de la brâu în jos. Legiştii au stabilit că fosta actriţă a Teatrului de Nord din Satu Mare Gabriela Dorgai a fost violată, apoi strangulată. Anchetatorii au stabilit atunci că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta femeii, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.

Poliţiştii şi procurorii au audiat  270 de persoane bănuite de comiterea infracțiunii, în cazul a 76 de suspecți au fost prelevate și probe ADN. Mai mult, în cazul a 39 de persoane s-au solicitat și expertize tehnico-ştiinţifice biocriminalistice. Toate pistele s-au dovedit a fi false. Şi asta pentru că ADN-ul suspecţilor nu s-a potrivit cu cel luat de sub unghiile victimei.

[citeste si]

Noile detalii oferite de percheziţiile efectuate la locuinţa lui Răzvan Rentea le-a oferit anchetatorilor un nou suspect principal. Mai mult, locuinţa lui Răzvan Rentea se află în apropierea locului în care a fost ucisă actriţa.

Presa locală anunţa marţi că în timpul percheziţiilor efectuate de anchetatori în locuinţa lui Răzvan Rentea, poliţiştii şi procurorii ar fi găsit cardul bancar al actriţei Gabriela Dorgai. Informaţia a fost dezminţită însă de procurorul de caz, potrivit Observator.tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel