Răzvan Raț, la Dinamo. Cine blochează transferul

Răzvan Raț a rămas liber de contract după despărțirea de Rayo Vallecano și este foarte aproape de o revenire în Liga I. 

Fundașul stânga se antrenează de vineri cu Dinamo, sub comanda lui Florin Bratu, fost coleg la Rapid, alături de care a câștigat tilul în 2003. Pretențiile financiare ale lui Raț nu sunt foarte mari, dându-și acordul pentru a juca în tricoul lui Dinamo. 

Mutarea lui Raț depinde foarte mult de decizia lui Florin Bratu, care are de ales între fostul internațional și tânărul Vlad Olteanu. În cazul unui transfer, veteranul ar veni cu un plus de experiență, însă asta ar însemna ca Olteanu, fotbalist de perspectivă, eligibil pentru regula U21, ar rămâne pe bancă. În plus, cu Raț pe bancă, nu ar mai fi o afacere profitabilă. Astfel, sosirea veteranului în Ștefan cel Mare este în stand-by, conform GSP.

Experiență sau entuziasm

 

Florin Bratu trebuie să aleagă dacă se va baza în flancul stâng pe experiența lui Raț, ori pe entuziasmul tânărului Olteanu.

Vlad Olteanu a revenit în această iarnă după împrumutul la FC Voluntari, disputând 5 din 6 meciuri ca titular, în 2018. În 4 dintre ele a fost integralist.

Răzvan Raț are 113 selecții la naționala României și multiplu campion cu Șahtior Donețk, cu care a câștigat și Cupa UEFA. Veteranul are 40 de partide în Champions League și 17 în preliminariile aceleiași competiții.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel