Răzvan Dumitrescu, scenariu exploziv: Care va fi momentul cheie

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu lansează un scenariu propriu cu privire la evoluția evenimentelor sociale și politice din această perioadă. În opinia sa, relevantă pentru următoarea perioadă va fi lista de ONG-uri care vor merge vineri la consultările cu președintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

”Scenariul meu: de trei luni se vorbeste pe la colturi ca ceva se va intampla toamna tarziu. Indicii:

-legea partidelor cu trei membri care permite infiintarea de formatiuni exact ca in 1989 cand au aparut sute de partide;

-arestari si retineri pe banda, ineficiente insa pentru a scoate din scena actuala clasa politica. Lume in strada plus multe partide ar fi permis o miscare de tip 1989 din care sistemul stie sa scoata ce doreste pe post de nou si curat!

Cred ca urma oricum ceva in sensul de protest dar controlat, de mult mai mica amploare insa tragedia de la Colectiv le-a stricat planul. Au iesit oamenii inainte de ceea ce era prevazut. Au iesit foarte multi si de buna credinta. Prea multi pentru ceea ce sistemul stie sa controleze pe deplin. 

Concluzie? Vor incerca sa recupereze si sa se repozitioneze pe scenariul initial de control. Cum? Ne vom lamuri maine cand vom afla cu ce parte a societatii civile discuta de fapt domnul presedinte la Cotroceni. Eu am o lista imensa cu ONG-uri neinvitate si una extrem de restransa cu ONG-uri care merg maine acolo”, a scris Răzvan Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel