Răzvan Ciobanu, deces. Laura Vicol, noi dezvăluiri

Ana Vasilescu / 12 mai 2019 / 23:50 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Facebook / Laura Vicol
Descriere foto: FOTO: Facebook / Laura Vicol

Laura Vicol, prietena apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a făcut noi declaraţii despre cazul morţii designerului. 

Laura Vicol a spus că are multe nelămuriri legate de ancheta care se desfăşoară în cazul lui Răzvan Ciobanu. 

"Am multe nelămuriri legată de anchetă. După părinți, sunt prima persoană care dorește să afle ce s-a întâmplat. E o anchetă foarte grea pentru că se merge pe toate palierele. Ancheta la apartament nu s-a putut face, pentru că eu îmi asum ce am făcut. Am rugat-o pe mama lui Răzvan să se ducă să ia haine. Atunci a fost găsit apartamentul devastat, cu umerașe pe jos. Nu cred că putem să îi acuzăm pe niște părinți disperați.

Credeam că vrea să i se pună ceva în apartamentul lui. Am zis să ia tot de acolo. Așa că am rugat să se trimită o mașină.

Eu am încercat să îmi dau o explicație. Văd anumite lucruri. Am făcut un cerc de oameni pe care l-am pus pe lista procurorilor. Apartamentul a fost devastat. Au fost lucruri luate din apartamentul lui Răzvan. Lipsesc trei sferturi din hainele lui. Avea haine multe și scumpe. Nici obiecte de mobilier nu am găsit. S-a găsit un laptop, care e bine depozitat de mine, îl voi depune ca probe. Eu nu cred că e vorba despre un accident pur și simplu. Asa spun ca om. Sunt subiectivă.", a declarat Laura Vicol la Antena 3.

VEZI ŞI Moarte Răzvan Ciobanu. Detectivii particulari au început ancheta


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25