Răzvan Ciobanu, accident, bunuri furate. Ingrid Mocanu: Este absolut incredibil!

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocatul Ingrid Mocanu a comentat, la Antena 3, scenele surprinse la locul producerii accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, cu localnicii care plecau de acolo cu obiecte luate de la faţa locului. 

"Este absolut incredibil ceea ce se întâmplă acolo. Suntem în a doua zi de Paşte şi după ce ne-am închinat, ne-am rugat, am postit, am făcut tot felul de gesturi care să dovedească, mai ales altora, cât suntem de evlavioşi iată că ne-am dus şi am furat Biblia. Asta mi se pare culmea furtului. Ce poate să fure un român ca să demonstreze cam cât îl interesează pe el de credinţă: fix Biblia. Adică nu s-a dat în lături de la furt şi îi trebuia şi Biblia, să o citească sau să o valorifice.

Este dramatic ceea ce s-a întâmplat cu creatorul de modă, cred că se va afla despre ce a fost vorba pentru că accidentul e unul total atipic având în vedere că maşina a mers un kilometru în afara carosabilului fără a exista  o urmă de frânare", a declarat Ingrid Mocanu.

Localnicii ajunși la locul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața au început să sustragă bunurile găsite în mașină fără a le păsa de faptul că polițiștii făceau cercetări. De la Biblia găsită lângă mașină și până la sticle de alcool și parfumuri, sătenii nu s-au sfiit să ia tot ce au putut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, încă nu s-a stabilit dacă vor face o anchetă și în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel