Razie a poliţiei în cluburile din Bucureşti

Club
Club

Primaria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, a intensificat în această perioadă acţiunile de monitorizare şi control a activităţilor desfăşurate de cluburile din Capitală, în vederea evitării producerii de disconfort fonic, prin urmărirea nivelului de zgomot în limita legal admisă.

Astfel, avand in vedere sesizarile primite din partea cetatenilor cu privire la tulburarea linistii publice, pe parcursul intregului week-end, in intervalul 22.00 - 04.00, inspectorii DGPLCMB au efectuat masuratori sonometrice pentru constatarea depasirilor nivelului de zgomot in zona de nord a Capitalei - in proximitatea restaurantelor si cluburilor din Parcul Regele Mihai I (Herastrau). 

Mentionam ca Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti va continua monitorizarea activitatilor surselor de poluare fonica, atat in Parcul Regele Mihai I, cat si in alte zone de competenta.

Amenzi de până la 60.000 de lei

Precizam ca operatorii economici care nu respecta prevederile legale in vigoare risca sanctiuni cuprinse intre 30.000 si 60.000 de lei, in acord cu OUG nr.195/2005 privind protectia mediului. Mai mult, in cazul in care sunt inregistrate depasiri majore ale nivelului de zgomot, sau in conditiile in care se constata incalcarea repetata a prevederilor legale, agentii economici pot fi sanctionati chiar si prin suspendarea activitatii.

De la inceputul anului 2019 si pana in prezent, pentru nerespectarea prevederilor legale privind protectia mediului, au fost aplicate un numar de 44 de sanctiuni agentilor economici din Centrul Istoric si parcurile din Capitala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel