Război total între B1 TV și PDL

Liderul  PDL, Vasile Blaga, a acuzat duminică prezentarea unui sondaj "inventat" la postul de televiziune B1TV. În sondajul acuzat de liderii PDL, intenția de vot pentru candidatul partidului la prezidențiale era de circa 2-3%.

"Rezultatele alegerilor se stabilesc la urne, nu în studiouri de televiziune sau sondaje inventate. În urma informaţiilor apărute în emisiunea Actualitatea Românească de la B1 TV în seara zilei de 3 mai, PDL precizează că sondajul de opinie prezentat nu a fost comandat de PDL, nu se află în posesia PDL, iar datele conţinute nu corespund realității. Constatăm cu regret că o campanie electorală care ar trebui să se desfăşoare în jurul temelor europene şi soluţiilor pentru România este transformată într-o serie de manipulări menite să distragă atenţia opiniei publice de la adevărata miză a alegerilor europarlamentare", spune Blaga.

Secretarul general al PDL, Radu Carp, a spus și el că "s-a ajuns la culmea manipulării și încă nu este decât a doua săptămână de campanie electorală".

"Postul de televiziune B1 a prezentat ieri seară un sondaj de opinie fals. S-a afirmat că sondajul a fost efectuat de Ipsos. Acesta este un institut de sondare din Franța care nu operează în România. Institutul este real, persoanele și partidele testate sunt reale, cifrele sunt inventate", spune acesta. (Sursa: stiripesurse.ro)

Citește și: Expert în comunicare politică: partidele recunosc că au pierdut înainte de Bruxelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel