Rating România, după venirea Guvernului Orban. Chirieac: Este o opoziţie loială cea pe care o face PSD-ul acum

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația actuală a ratingului de țară al României, după venirea la putere a Guvernului Orban.

"Într-o lună şi jumătate de existenţă a Guvernului Orban, s-a modificat ratingul de ţară într-o manieră negativă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV. "Cât au fost pesediștii la putere, nu existau găuri la buget. Eu nu am decât datele oficiale şi am văzut că România avea a doua creştere economică din UE. EUROSTAT anunţa. Doamna Dăncilă ne spune. Nu cred că minte, că nu a combătut-o EUROSTAT-ul", a adăugat acesta.

"Este o opoziţie loială cea pe care o face PSD-ul"

"PNL a schimbat majoritatea parlamentară la masa verde, democratic. Nu e foarte moral, dar democratic a fost. Au dat jos un Guvern legal ales, care nu avea niciun fel de probleme, dimpotrivă: creştere economică, creşteri salarii, pensii. În urmă la infrastructură, dar să vedem ce o face PNL. Nu au fost probleme. A venit PNL și, într-o lună, Standard & Poor's ne-a dat jos ratingul. Acum ce face PSD-ul? Nu blochează bugetul de stat, cum s-a întâmplat anul acesta - că domnul Iohannis l-a blocat încă o lună şi administraţiile locale au avut bugetul prin mai - şi vor să discute bugetul şi să îl voteze în decembrie. Este o opoziţie loială cea pe care o face PSD-ul", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel