Răsturnare de situație în dosarul Liei Olguței Vasilescu

Magistrații Curții de Apel Bucureștui au admis contestația procurorilor DNA în dosarul  Liei Olguța Vasilescu, astfel că procesul edilului Craiovei se va relua.


Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis, vineri, contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva deciziei prin care Tribunalul Capitalei hotărâse să restituie procurorilor dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupţie primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu susţine că este acuzată în două dosare care au fost alipite, deşi nu există nicio legătură între ele. Mai mult, acuzaţia de luare de mită nu se referă la primirea de fonduri ilegale, ci este bazată doar pe existenţa unor contracte de reparaţie a unor blocuri de locuinţe.

"Miza importantă e momentul finalizarii procesului şi noi ne dorim ca această mascaradă să se termine cât mai repede. Pentru mine cel mai important e să ne judecăm odată pe fond, ca să se termine cu această farsă judiciară", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 20 septembrie, anularea unor probe din cursul urmăririi penale efectuate în dosarul în care primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, este acuzată de luare de mită, folosirea autorităţii sau influenţei şi spălare de bani. DNA a contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel