Rareș Bogdan, pe lista PNL? Banciu, mesaj EXPLOZIV

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de duminică seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a vorbit și despre Rareș Bogdan, în contextul în care numele lui a fost vehiculat pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

„Nici acum, spun liderii partidului (n.r. PNL), lista nu ar fi bătută în cuie. Primii zece pe listă pentru alegerile europarlamentare nu sunt confirmați 100%. Jurnalistul Rareș Bogdan ar fi primul pe listă. Asta denotă că liberalii nu au cap. Așa au acționat și la alegerile locale cu Marian Munteanu, care numai liberal nu era. Rareș Bogdan nu este un liberal. Chiar dacă ar fi un fan al PNL, tu, ca partid istoric, care ai niște nume totuși ce au reprezentat ceva, să-l pui pe Rareș Bogdan...", a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Primul pe listă?! Voi nu cunoașteți istoria PNL, îmi pare rău. Poate să fie un susținător, să-l felicitați, să-i trimiteți de sărbători, de ziua lui de naștere o felicitare din partea PNL. Absolut, e problema voastră internă. Trimiteți și un buchet de flori, dacă vreți, nu mă supăr. Dar nu puteți să-l puneți primul pe listă, că aici e vorba de interesul național", a afirmat Radu Banciu în cadrul emisiunii sale.

Amintim că, duminică, 24 februarie, contactat telefonic de redactorii DCNews, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că, deocamdată, lista candidaților pentru alegerile europarlamentare nu este finalizată. „Până acum, au fost date zeci de zvonuri care nu au avut nicio legătură cu realitatea. L-au făcut cap de listă pe Dragoș Anastasiu. După aia, au adus nu știu ce corporatist...", a spus Ludovic Orban, adăugând ulterior: „Cred că între 10 și 15 martie 2019 va fi finalizată lista”.

„În ceea ce îl privește pe Rareș Bogdan, informația nu este complet neadevărată. Încă nu este o decizie luată. Are un sâmbure de adevăr", a declarat președintele PNL, duminică, pentru DCNews.

VEZI ȘI: Radu Banciu: A ținut neapărat să-mi dea replica. Finalul e magistral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel