Rareș Bogdan, șocat și mâhnit: De ce, Doamne? De ce?

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, s-a declarat mâhnit de mesajul Ambasadei SUA la București cu privire la scandalul generat de omagiul pe care BNR i l-a adus fostului guvernator Mihail Manoilescu.

"Sunt mai mult mâhnit decât șocat... pur și simplu nu înțeleg. De ce, Doamne? De ce? Înțeleg că Ucraina s-a dus, înțeleg că Ungaria a deraiat, înțeleg că noua configurație de la Varșovia se negociază tot mai greu cu Polonia... Dar totuși nu se poate orice și oricum. Înțeleg foarte bine atenția sporită pentru ceea ce se întâmplă în România. Suntem avanpost NATO și partener strategic pe flancul estic", a scris jurnalistul Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

El a adăugat: "Manoilescu a fost unul dintre fondatorii școlii românești de economie și creatorul doctrinei protecționismului economic, doctrină folosită și azi în țări din America de Sud, mai ales în Brazilia... plus că unul dintre marii guvernatori ai BNR, poate unul dintre cei mai mari după fondatorul BNR, Carada. Sunt surprins de acest mesaj (cel al Ambasadei SUA, n. red). Nu văd cui folosește. Nu mă așteptam la asta și mai ales de acolo. Recunosc!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel