Raport DNA: Tudorel Toader, răspuns pentru Dragnea: Nu mă duc să mă justific

Tudorel Toader a vorbit despre raportul pe care l-a întocmit în ceea ce privește revocarea șefei DNA și a procurorului general. Acesta a menționat că nu se teme de o remaniere și că va explica raportul însă doar în cazul în care va fi invitat la o ședință a coaliției de guvernare.

Ministrul Justiției a precizat că nu a fost convocat pentru a explica raportul în care a precizat că decizia DNA de a ancheta OUG 13 este neconstituțională, dar că nu consideră oportună revocarea Laurei Codruța Kovesi și a procurorului general Augustin Lazăr.

Tudorel Toader a precizat că nu vrea să răspundă criticilor aduse de Liviu Dragnea și că nu se teme de o remaniere a premierului Sorin Grindeanu.

”De ce trebuie să îi răspund eu domnului Dragnea? Eu am făcut evaluarea mea. Nu cred că trebuie să le răspund. Dacă mă vor întreba le voi răspunde, dar nu prin intermediul presei.

Dacă voi fi invitat (nr. - în ședința de coaliție) ca membru al Guvernului este firesc să merg. Dar rețineți, dacă voi fi invitat. Cu nuanța că nu mă duc să mă justific ci să fac mai bine explicat raportul”, a precizat Tudorel Toader într-o conferință de presă

În ceea ce privește remanierea, ministrul Justiției consideră că ”nu are de ce să îmi fie teamă indiferent de soluție. Cel mai bine e să îl întrebați pe domnul Dragnea”, a conchis ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel