Rapid, o nouă victorie în Liga 1. Este revelația sezonului: ocupă locul 2 în clasament, fără nici un gol primit în patru etape

Rapid, amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul invocat
Rapid, amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul invocat

FC Argeș și Rapid București s-au confruntat, sâmbătă seara, în etapa a 4-a a Ligii 1. Giuleștenii s-au impus la limită, în deplasare, scor 0-1, rămânând neînvinși în campionat și ocupând un surprinzător loc 2.

Rapidiștii au fost ofensivi din primul minut, când Hlistei a încercat un șut, însă pe centrul porții, fără probleme pentru Greab.

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 8, Pănoiu șutând din marginea careului, o minge primită de pe dreapta de la Carnat.

În minutul 30, Albu a șutat puternic din afara careului, iar Bălan a șutat pe lângă mingea boxată puțin lateral de Greab.

Tot giuleștenii au atacat și după revenirea de la vestiare, însă Greab a fost la post la șuturile lui Bălan, Pănoiu sau Crepulja.

Gazdele s-au apropiat și ele de poarta lui Moldovan, dar șutul lui Dumitrașcu a trecut pe lângă poartă.

Tot argeșenii au trecut pe lângă egalare, la lovitura de cap a lui Lupeta, reținută ușor de portar.

Rapid, pe locul 2 în Liga 1 

Rapid a luat toate cel trei puncte din deplasarea de la Pitești și se află pe locul doi, cu 10 puncte din 4 etape, fiind neînvinsă la revenirea în Liga 1, înainte de etapa a 5-a, când va întâlni ca gazdă, pe Arena Națională, vicecampioana FCSB.

FC Argeș rămâne cu o zestre de un singur punct, după egalul smuls în etapa a 3-a la Gaz Metan Mediaș, și se pregătește de o deplasare grea la Sepsi Sfântu Gheorghe, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel