Rapid - FCSB. Imagini inedite în Liga 1: Ultrașii roș-albaștri, izolați în peluză cu o pânză albă uriașă / Video

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Rapid întâlneşte FCSB, duminică, de la ora 20:30, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Superligii.

Update

FC Rapid Bucureşti a obţinut prima sa victorie în play-off-ul Superligii de fotbal, 1-0 (1-0) cu FCSB, duminică seara, în Giuleşti, în etapa a cincea. 

Știrea inițială

Cu o oră și jumătate înaintea derby-ului, galeriile celor două formații au început propriul meci, cu scandări și injurii.

Clubul organizator, Rapid București, a luat o decizie inedită, în premieră pe stadionul Giulești. Este vorba despre izolarea ultrașilor roș-albaștri de restul spectatorilor din Peluza Sud cu o pânză albă uriașă. Imaginile au adus cumva aminte de scenele din 2007, când ultrașii rapidiști au fost ținuți într-o cușcă improvizată în peluza din Ghencea, scrie Gsp.ro.

Pentru acest meci, considerat a fi de risc ridicat, clubul organizator și forțele de ordine au luat o decizie inedită. Sectorul suporterilor FCSB este delimitat de restul Peluzei Sud, populată de rapidiști, de o cortină uriașă, albă, astfel încât cele două grupări de suporteri să nu se poată vedea și să nu poată arunca cu diferite obiecte.

VIDEO - Pânza care desparte fanii FCSB de cei ai Rapidului se poate observa la min. 4.30

Este o premieră în Giulești. Rapid nu a mai recurs la această practică la alte meciuri tensionate jucate pe Giulești, precum cele cu echipele din Craiova, Farul sau Petrolul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel