Rapid - FC U Craiova 1948, spectacol ofensiv fără impact pe tabela de marcaj

Mititelu vinde FC 'U' Craiova, după atacul fanilor: Decizia este definitivă și ireversibilă! Sursa: Pixabay
Mititelu vinde FC 'U' Craiova, după atacul fanilor: Decizia este definitivă și ireversibilă! Sursa: Pixabay

Rapid Bucureşti a întâlnit-o pe FC U Craiova 1948 în ultimul meci al etapei din Liga 1. 

Meciul a fost un regal ofensiv, cu 17 ocazii de gol pentru giuleşteni şi 5 pentru craioveni, dar fără impact pe tabelă. Astfel, cele două echipe au remizat, scor 0-0. 

Alami a avut prima ocazie a partidei, în minutul 3, atunci când și-a încercat norocul cu un șut de la distanță. Bălan a încercat să îl învingă pe Mogoșanu cu un lob frumos, dar portarul oltenilor a reușit să pareze tentativa rapidistului. În minutul 19, Sefer a șutat superb de la distanță, dar goalkeeper-ul de la U Craiova 1948 a respins balonul.

Oltenii au avut prima ocazie a oltenilor, în minutul 39, atunci când Sidibe l-a văzut pe Asamoah în interiorul careului, dar execuția acestuia a fost slabă. Imediat după pauză, Adrian Bălan a scăpat singur cu Mogoșanu, a șutat, dar porttarul a respins. Balonul a ajuns la Ioniță care a avut o execuție slabă.

Ondaan a executat foarte bine o lovitură liberă, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Moldovan. Sefer a executat o lovitură liberă, dar Mogoșanu a reușit o nouă paradă formidabilă.

Compagno a ratat o ocazie imensă de a marca în minutul 71, atunci când a ajuns la capătul unei centrări în interiorul careului giuleștean. Italianul a trimis din prima, dar Moldovan păstrează scorul intact, scrie Digisport.ro.

Cristi Săpunaru, mesaje ferme pentru colegii săi 

"Dacă vrei să joci fără presiune, du-te la Voluntari, du-te la Chiajna. Te mai ceartă patronul puțin, îți iei banii. Dacă vrei să joci fotbal adevărat, te duci la echipele mari, unde e presiune. Simți că-ți mai bagă umbrela prin gard suporterii, ăsta e fotbalul", a spus Săpunaru, care le-a transmis și fanilor să nu mai aibă atâtea pretenții de la echipă.

"Nu ne interesează nicio serie fără înfrângere. Noi ducem luptă pentru salvarea de la retrogradare, nu știu de unde a apărut asta cu clasarea în primele șase. Am arătat că putem și, dacă vom putea ajunge în play-off, foarte bine", a explicat Săpunaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel