Rapid Bucureşti, neînvinsă după 3 etape. Giuleştenii nu au primit niciun gol

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate meciul cu Farul Constanţa de pe Arena Naţională, din etapa a III-a a Ligii 1. Giuleştenii rămân neînvinşi de la revenirea în Liga 1 şi nici nu au primit gol. 

Rapid București, liderul surpriză al Ligii 1, și Farul Constanța s-au întâlnit vineri seara în cea de a doua partidă e etapei a 3-a a Ligii 1. Cele două echipe veneau după 2 etape în care niciuna nu primise gol, situație rămasă neschimbată și după meci, scorul final fiind 0-0.

După 40 de minute, în care cele două echipe s-au tatonat cu faze de poartă insuficient de consistente pentru deschiderea scorului, Farul a fost prima care și-a creat o situație cu adevărat periculoasă.
În minutul 41, Andronache l-a lansat în adâncime pe Betancor, șutul acestuia pe jos fiind respins de portarul rapidist Moldovan. După nici 4 minute, a venit rândul portarului Tordai să se evidențieze la șutul lui Carnat.

După pauză, elevii lui Gică Hagi au punctat primii la capitolul ocazii mari, în minutul 65, când șutul din careu al lui Betancor a trecut foarte puțin pe lângă poartă.

Rapid a bifat și ea o ocazie importantă, Pănoiu neizbutind să îl învingă pe Tordai, de la 7-8 metri.

Finalul meciului s-a jucat pe contre, la ambele porți fiind consemnate faze ce puteau duce la deschiderea scorului, însă nimeni nu a finalizat și s-a încheiat 0-0, după 5 minute suplimentare de joc, la capătul unui meci frumos, cu multe faze de joc încântătoare, scrie Mediafax.

Gică Hagi, cadou de la suporterii Rapidului 

Suporterii lui Rapid au dorit să își arate aprecierea față de tehnicianul celor de la Farul Constanța, legendarul Gică Hagi.

Giuleștenii i-au dăruit legendei fotbalului românesc un buchet imens de trandafiri albi și i-au strigat numele. De asemenea, antrenorul celor de la Farul Constanța a primit în dar tricoul Rapidului, inscripționat cu numele său, dar și un fular.

Hagi a fost impresionat de gestul giuleștenilor și s-a înclinat în fața galeriei rapidiste.

Mesaje acide între galerii 

Suporterii veniți de la Constanța au pornit ”războiul” în prima repriză, când au afișat un banner care conținea mesajul ”Astăzi pe Arena Națională, șoc! Eclipsă totală”, urmat de scandări rasiste.

La peluza ocupată la Arena Națională, suporterii giuleșteni au afișat un banner pe care era inscripționat mesajul ”Educați pe malul mării / Ați ajuns c*****e țării”. 

Câteva minute mai târziu, rapidiștii au revenit cu un nou banner, pe care scria: ”Bă, băieți, v-a cam luat valu' / Viitoru' nu e Faru'!”, scrie Digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel