Ramona Ioana Bruynseels, plan dacă nu ajunge preşedinte: Asta voi face

Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels a explicat, într-un interviu acordat DC NEWS, care sunt obiectivele ei dacă nu câștigă alegerile prezidențiale.

Întrebată care este următorul său obiectiv politic, în cazul în care nu ajunge anul acesta la președinție, Ramona Ioana Bruynseels a răspuns:

"Dacă nu voi reuși la președinție, categoric voi rămâne pe scena politică și asta, nu pentru a mă amesteca cu tot ceea ce înseamnă scena politică de acum, ci pentru a aduce altceva, pentru a aduce ceea ce vor oamenii să vadă și să audă. Îmi doresc foarte, foarte mult, vă spun sincer, ca și emoție personală și gând al meu, și scop personal, îmi doresc să reprezint o speranță și o sursă de încredere pentru oamenii noștri. Asta îmi doresc, asta mă motivează și asta este ideea centrală și motivația mea principală în această campanie electorală. Deci voi rămâne pe scena politică, voi vedea exact ce mă va ajuta cel mai bine să-mi prezint ideile. Dacă voi ajunge la conlcuzia că cel mai bine va fi să intru în Parlament, atunci voi merge în acea direcție. Eu sunt omul faptelor și sunt omul lucrurilor făcute și îmi place mai mult să fac lucruri decât îmi place să vorbesc sau să stau într-un fotoliu și să nu fac nimic", a declarat ea, într-un interviu pentru DC NEWS.

"Ceea ce lucrează împotriva mea acum, este faptul că am apărut, totuși, târziu, am pornit de la notorietate zero. Este mare lucru că ne regăsim în sondaje cu procente în jur de 5-6%, în contextul în care eu am pornit pe drumul acesta acum trei luni. Le sunt recunoscătoare oamenilor care cred în mine. Să știți că românii își doresc schimbarea și foarte mulți cred în mine șî încearcă să mă ajute și răspândesc ei mesajul. Rămâne să vedem exact, care dintre noi va reuși să transmită cu adevărat, cine suntem", a mai adăugat ea.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26