Raluca Turcan: Ponta, un jalnic şi ignorant om de partid

Deputata PDL Raluca Turcan critică atitudinea preşedintelui PSD, Victor Ponta, faţă de vizita în SUA a şefului statului.

„În contextul vizitei preşedintelui Traian Băsescu în Statele Unite ale Americii, Victor Ponta a demonstrat că dispreţuieşte interesul naţional şi că poate călca în picioare demnitatea naţională, târând în noroi o întâlnire la vârf româno-americană. În loc să păstreze atacurile şi ironiile pentru chestiunile politice interne, Victor Ponta s-a aventurat imprudent să califice cu epitete de maxim prost-gust o vizită extrem de importantă pentru securitatea naţională a României şi o întâlnire între preşedinţii român şi american.

Atitudinea imatură a lui Victor Ponta sfidează principiul solidarităţii clasei politice în privinţa marilor angajamente strategice de politică externă. Mai mult, afirmaţiile lui Ponta trădează o uluitoare ignoranţă. Acest lider politic nu are o minimă reprezentare asupra diplomaţiei şi a relaţiilor strategice româno-americane. Comentariile lui jenante îl descalifică pentru ocuparea oricărei funcţii publice de anvergură. Victor Ponta nu e pregătit să fie om de stat, fiindcă ne oferă constant dovezi că e doar un jalnic şi ignorant om de partid”, se arată într-un comunicat de presă semnat de  Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel