Raluca Prună, comentariu caz Caracal. Maria Văsîi: ”Nu merită nici să discutăm. Rușine! Rușine!”

Sebastian Florea / 27 iul 2019 / 23:53 Salveaza PDF Comentarii
Raluca Pruna
Raluca Pruna

Sâmbătă seara, Andreea Sava a prezentat în emisiunea sa o situație inedită găsită pe Facebook, care a stârnit o reacție vehementă a avocatei Maria Văsîi, prezentă și e în platou.

Andreea Sava a relatat o intervenție într-un comentariu al fostului ministru de Justiție Raluca Prună, care îi răspunde unei doamne, sub forma unui alt comentariu, legat de cazul cu fata ucisă din Caracal. Doamna respectivă spunea că dacă, în cazul Caracal, era infracțiune flagrantă se putea intra și fără mandat. Doamna Raluca Prună a răspuns: ”Poate îmi explicați și mie ce e ăla flagrant! Nimic nu era în desfășurare. Totul se petrecuse. Deci nu exista condiția de infracțiune flagrantă.

- ”Nu merită nici să discutăm. Rușine! Rușine! Unui om care a lucrau în sistemul judiciar”, a spus Maria Văsîi. ”Există articolul 59 aliniatul 14 din Codul de Procedură Penală care reglementează explicit situația în care erau obligați nu numai aveau posibilitatea dar erau obligați să intervină”, mai pus avocata Maria Văsîi, în emisiunea ”Descoperiți”, de sâmbătă seara la Antena 3.

Citește și:

Un cercel al Alexandrei, găsit în mașina suspectului. Declarații incredibile ale acestuia: "Am făcut foc din cauza țânțarilor"

Antena 3: La Caracal, nu a fost un singur procuror, ci trei! S-au certat ca la ușa cortului

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26