EXCLUSIV  Raluca Bădulescu, interviu despre fashion: “Nu cred în trenduri!”

Jurata de la “Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, ne-a vorbit despre schimbările din viața ei, despre cum se simte acum, cu 70 de kilograme în minus, și continuă, în cea dea doua parte a interviului pentru DC News, cu mărturisiri despre show-ul tv din care face parte la Kanal D, dar și despre mult așteptata vacanță de vară.

Cum arată bagajul de concediu al nonconformistei Raluca Bădulescu, ce sfaturi vestimentare oferă și cât de mult o să-i lipsească în perioada verii job-ul său din televiziune, aflăm imediat!

(oar_w460)

- Raluca, cum se relaxează Regina Regească după marea finală "Bravo, ai stil All Stars”?

“Bravo, ai stil! All Stars” este un fenomen care ne-a intrat în sânge și în vene, iar relaxarea nu poate fi decât una tot cu stil. În momentul de față pregătesc, adică aproape am terminat, împreună cu designerul Alexandru Raicu, o nouă colecție vestimentară, care va include costume de baie, halate, rochii de seară, etc., pe care o vom lansa în data de 15 iulie.

Pentru mine, proiectul “Bravo ai stil!” este o vacanță continuă pentru că, atunci când îți place ceea ce faci, ca în cazul meu, când îți faci cu pasiune profesia, se spune că nu lucrezi nicio zi în viață.  

(oar_w460)

- Ce destinație de vacanță ai ales pentru această vară?

Ca de obicei, sunt extrem de previzibilă (râde): voi călători în Italia și Spania. În Italia nu sunt încă sigură unde vom merge, dar în Spania vom ajunge, cu siguranță, în Ibiza și Madrid. 

- Există șansa să îți petreceți vacanțele împreună cu jurații de la emisiune? V-ați făcut planuri în acest sens? Am văzut că deja ai fost în Turcia cu prietenul tău de-o viață, Bote. Ce mai urmează?

Da, împreună cu Cătălin Botezatu voi mai merge, mai mult ca sigur, în vacanțe. După Istanbul, vom călători în țară, la Cluj și Timișoara, pentru că avem evenimente acolo. Cătălin are și prezentări de modă în aceste orașe, acum, după ce s-a întors din Iordania, unde a prezentat un show de modă spectaculos, pentru Casa Regală. Cu siguranță vom ajunge și pe Litoralul românesc, acolo unde Cătălin deține un club faimos. Nu vom lipsi în weekend-uri de la mare! 

Cu Maurice nu știu sigur dacă voi merge în vacanță, pentru că lui îi plac foarte mult locuri precum Berlinul, îi place foarte mult muntele, dar mai mult ca sigur, un weekend, două, tot vom prinde împreună.

- Care este accesoriul de care nu te despărți niciodată în vacanță?

Am mai multe: perucile, ochelarii de soare și bijuteriile, pentru că toate mi se par esențiale în alcătuirea unei ținute. Spre exemplu, dacă porți doar un t-shirt alb simplu și un jeans, la care asortezi ochelarii de soare potriviți și adaugi câteva accesorii, cred că obții o ținută spectaculoasă. Nelipsit este telefonul… de fapt este “lipit” de gât ☺

(oar_w460)

- Cum arată bagajul tău perfect de vacanță și ce conține?

Bagajul meu perfect de vacanță conține totul. Este foarte mare și conține toate lucrurile posibile, chiar dacă nu le folosesc pe toate. Întotdeauna plec de la premiza că este mai bine să luăm mai multe, decât să ne “trezim” că nu avem ceea ce ne trebuie. Nu se știe ce ocazii se ivesc…Nu știu să călătoresc “light”.

- Ce îți va lipsi de la “Bravo, ai stil” până la următorul sezon?

Totul. Colegii, producătorii, șefii…totul. Nu degeaba folosim sintagma Familia Kanal D, pentru că noi suntem chiar o familie acolo.

- Care au fost concurentele tale preferate de la “Bravo, ai stil All Stars”?

Concurentele care au ajuns în finală au fost excepționale, așa cum, de altfel, au fost toate. Așa cum am spus și în și seara din finală, Silvia are un talent spectaculos în a face styling-uri.

- Ce schimbări le-ai recomanda concurentelor favorite să facă?

Silviei îi recomand să aibă “gura mai mică” pentru că, de foarte multe ori, i-a dăunat acest lucru. Pe de altă parte, acest aspect face parte din farmecul și personalitatea ei.

- Ce părere ai despre marea câștigătoare, Silvia? Este perfectă așa sau ce anume ar trebui să mai schimbe la ea, legat de look, atitudine, styling?

Așa cum spuneam, Silvia are un talent desăvârșit în a alcătui styling-uri, a mixa elemente vestimentare, accesorii.

(oar_w460)

- Ce așteptări ai de la noul sezon “Bravo, ai stil”?

Abia aștept un nou sezon! Concurentele sunt sigură că vor fi extraordinar de bine pregătite, pentru că deja avem patru sezoane în “spate”, iar așteptările și exigențele noastre sunt extraordinar de mari. Viitoarele concurente au avut timp, de-a lungul anilor, să își ia “notițe” despre ceea ce înseamnă “Bravo, ai stil!”. Sunt sigură că viitoarele concurente vor fi foarte puternice, foarte bine pregătite. 

- Ce piese vestimentare sunt un must în acest sezon? Ce recomandări poți face în acest sens pentru fashioniste? Ce ar trebui să poarte și ce nu?

Personal nu cred în trend-uri, nu am crezut niciodată. Am crezut mereu doar în personalitatea și abilitatea celor pasionați de modă de a combina articolele vestimentare, accesoriile care îi/le definesc. Trendurile vin și trec, stilul fiecăruia, însă, este cu totul altceva, te naști cu el. Nu recomand niciunei persoane, masculine sau feminine să poarte ținute în care nu se regăsește, chiar dacă sunt în trend. Mie îmi plac foarte mult, pentru vară, salopetele tip pijama, din materiale vaporoase, pentru că se potrivesc oricărei tip de siluete. 

În plus, acest gen vestimentar poate fi accesorizat pentru seară cu succes, cu podoabe, cu încălțăminte elegantă cu toc, sau fără, cu o geantă prețioasă, astfel încât să alcătuiască o ținută spectaculoasă. Deopotrivă, salopetele acestea pot fi purtate, la fel de bine, și pe timp de zi, cu sandale tip flip-flop, o geantă și o pereche de ochelari de soare. Îmi plac foarte mult fustele largi, ciocatele…Fiecare își poate însuși foarte multe stiluri.

(oar_w460)

- Ce ai face tu, cu marele premiu de 100.000 de lei, dacă l-ai câștiga? Cum ai cheltui banii, în ce anume ai investi sau i-ai dona?

Vreți să vă spun sincer, sincer, sincer? (râde) Aș pleca împreună cu familia într-o vacanță și mi-aș mai cumpăra și haine, mai mulți pantofi, pentru că o femeie nu are niciodată prea mulți în garderobă…știți vorba aceasta. Premiul fiind atât de mare, mi-aș putea satisface aceste dorințe. 

- Ți-ai lansat o linie vestimentară de hanorace și tricouri. Ce mai urmează?

Această nouă colecție pe care o am împreună cu designerul Alexandru Raicu, este o linie complexă, care include rochii de zi, de seară, de cocktail, ținute pentru plajă. Este o colecție cu ținute spectaculoase, cu imprimeuri, care ne plac și ne caracterizează. Colecția poartă numele de “Tropical vibes” și poate fi purtată de orice tip femeie, pentru că multe dintre ținute le-am realizat în așa fel încât să poată corespunde oricărui tip de siluetă. N-am uitat că, pe vremea când aveam mai multe kilograme, îmi era greu să îmi găsesc ținute care să fie și frumoase dar care să îmi vină și bine. Ca atare “Tropical vibes” are ținute care să se potrivească oricărei siluete.

Citiți aici prima parte a interviului cu Raluca Bădulescu pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel