EXCLUSIV  Raluca Bădulescu, interviul transformării! “Sunt fix același om!”

Raluca Bădulescu, una dintre juratele emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, este un exemplu de voință. A slăbit 70 de kilograme, arată cum nu și-a imaginat probabil vreodată și este o răsfățată a sorții.

Cum se împacă cu noul ei look și dacă îi lipsește ceva de dinaintea procesului de transformare, ne spune imediat, într-un interviu exclusiv pentru DC News.

(oar_w460)

- Cum este Raluca Bădulescu de azi față de cea de acum câțiva ani? Ai practic o nouă viață! Te mai recunoști?

Sunt foarte fericită pentru această schimbare! Sunt același om și, cine mă cunoaște de ani de zile, poate confirma acest lucru. Diferența este că acum, în această nouă “formă”, pot purta haine mult mai frumoase. Sunt fix același om, pentru că întotdeauna am fost înconjurată de familie, de prieteni care mă iubesc, de un soț minunat și un copil fantastic. 

- Îți lipsește ceva anume de atunci, de dinainte de intervenții și de schimbarea fizică?

 Absolut nimic.

- Ce regrete ai?

 Niciun fel de regret.

- Cum îți place să te definești acum, când te uiți în oglindă?

Nu m-am gândit niciodată la chestia asta. Sunt mulțumită că arăt foarte bine în anumite ținute la care înainte doar visam. Eu cu self-estimeem-ul am stat bine întotdeauna, indiferent câte kilograme am avut, pentru că știu că frumusețea omului vine din interior! De fapt, sunt sigură de acest lucru. Recunosc, mă măgulește faptul că acum pot să port un costum de baie fără niciun fel de problemă.

(oar_w460)

- Ce relație ai cu fiul tău?

O relație extraordinară. Fiul nostru este soarele, lumina existenței noastre. Alexandru este un adolescent de 15 ani și suntem cei mai buni prieteni. Momentan ne “luptăm” cu aceste festivaluri de vară, nu știm unde să mai mergem… Am fost la “Neversea”, urmează “Untold”, unde va merge împreună cu nașul lui, Cătălin Botezatu. 

- Ești o fashionistă desăvârșită! Cum îți place să te îmbraci acum și ce anume nu ai purta niciodată?

Never say never (Niciodată să nu spui niciodată! – n.r.) este valabilă și în cazul meu… Vedeți dumneavoastră, am spus, la un moment dat, că nu aș purta multe chestii și m-am “trezit”, totuși, purtându-le. Am spus multă vreme că nu voi purta niciodată ie și nimic din portul popular, dar nu pentru că nu îmi plac, pentru că ador folclorul românesc, dar am simțit că nu este stilul meu. Am abordat însă, de câteva ori acest stil, am purtat ie, la sfatul stilistului meu Cătălin de la Berlin, și recunosc că mi-a plăcut ceea ce am văzut.

- Care e piesa de rezistență din garderoba ta?

Cu siguranță jachetele tip biker, pe care le ador, sub toate formele, de la toate brand-urile, în toate culorile… Următoarea piesă de rezistență din garderoba mea o reprezintă ochelarii de soare.

(oar_w460)

- Ce ai făcut cu hainele pe care le aveai înainte să slăbești? Ai mai modificat din ele sau ai preferat să-ți schimbi toată garderoba pentru noua siluetă? 

Pe unele dintre ele le-am modificat, pe altele le-am făcut cadou unor prietene de-ale mele, iar pe câteva le păstrez ca amintire. Nu aș vrea să încap înapoi în ele, dar mă leagă amintiri puternice de unele ținute. Sunt o sentimentală, să știți!

- Câte kilograme ai acum? Cât ai slăbit între timp de când a început tot procesul de transformare și cum arată acum alimentația ta? De la ce anume te abții, ce ai scos definitiv din meniul tău și ce îți place să mănânci?

Am slăbit 70 de kilograme pe parcursul procesului, iar acum cântăresc 57-58 de kg. Mănânc absolut orice, dulciuri, paste făinoase, pizza, etc, pentru că sunt o gurmandă și o pofticioasă. Totul, însă, este consumat în cantități foarte mici, moderate, pe parcursul întregii zile. Nu mă așez la masă, nu mănânc două feluri de mâncare, dar îmi place orice. 

(oar_w460)

- Cum arată meniul tău într-o zi obișnuită? Ai recurs și la sport? Ce faci să te menții în formă?

Chestia aceasta cu sportul mi-am propus-o în vara aceasta dar ne aflăm deja la jumătatea sezonului călduros și încă nu mi-a ieșit. Cred că voi recurge la sport într-o zi…! Meniul meu pentru o zi obișnuită conține neapărat ceva dulce, neapărat un grătar și salată. Seara se încheie tot cu ceva dulce. Splendid!

 Mâine citiți a doua parte a interviului cu Raluca Bădulescu pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel