Radu Tudor explică de ce a semnat Iohannis numirea noului ministru al Culturii

Radu Tudor a comentat, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3, numirea Corinei Șuteu în fruntea Ministerului Culturii, cea care a ocupat funcţia de director al Institutului Cultural Român din New York în epoca scandalului cu poneiul roz.

În opinia realizatorului emisiunii "Punctul de întâlnire", sunt câteva repere care lipsesc actualei guvernări din perspectiva valorilor clasice și, "dacă Iohannis subliniază niște lucruri corecte și apoi semnează numirea Corinei Șuteu, atunci el își anulează propriul discurs".

Radu Tudor a subliniat că există două explicații pentru care Iohannis a acceptat această numire.

"Din punctul meu de vedere, există două explicații pentru care președintele Iohannis merge de un an și jumătate pe mâna băsiștilor. Fie, venit de la Sibiu, parașutat în politica mare, are acest sindrom de provincial, care nu cunoaște pe nimeni la București, niciun jurist, niciun om de cultură, niciun specialist în domenii de apărare și securitate și nu are ce să facă și merge pe mâna oamenilor lui Traian Băsescu, fie are afinități cu oamenii lui Traian Băsescu și atunci e mult mai grav", a spus Radu Tudor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel