Radu Oprea: Moment istoric. Lupta pentru putere, cea mai proastă soluție

Radu Oprea
Radu Oprea

"9 Mai - Astăzi este o zi in care trebuie să reflectăm la destinul României", transmite senatorul PSD Radu Oprea.

"Celebrăm proclamarea Independenței obținută pe câmpurile de bătălie în 1877. Marcăm sfârșitul celui de-al doilea război mondial care a incercat aspru poporul român prin numărul mare de jertfe omenești. Și sărbătorim Ziua Europei. Putem fi mândri de parcursul european al României. Am incheiat o Președinție de succes care a mărit prestigiul nostru in rândul Statelor Membre.

Anul acesta, mai mult ca oricând, este nevoie de solidaritate pentru a trece peste criza generată de pandemie. Vor găsi europenii calea rezolvării comune a provocărilor economice care ne stau in față? Depinde și de noi, de felul in care vom reprezenta, negocia și lupta pentru interesele României", a scris Radu Oprea pe Facebook.

"Lupta internă pentru o putere efemeră este cea mai proastă soluție"

"Trăim un moment istoric in care lupta internă pentru o putere efemeră este cea mai proastă soluție. Dacă tot vrem să ne luptăm ar trebui să o facem pentru susținerea intereselor cetățenilor români, atât în țară cât și in Europa. Europa socială, pilonul drepturilor sociale, egalitatea de tratament in acces la muncă, condiții de muncă si avantaje sociale și fiscale a lucrătorilor trebuie să fie principalele obiective in perioada imediat următoare.

Din punctul meu de vedere destinul nostru este unul european de stat membru cu drepturi egale", apreciază senatorul Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel