EXCLUSIV  Turcescu, în partidul lui Cristescu? Lovitură pentru Băsescu

Radu Cristescu, replica pentru Traian Basescu
Radu Cristescu, replica pentru Traian Basescu

Radu Cristescu, recent exclus din PMP, a discutat, într-un interviu acordat DC News, despre viitorul PMP şi al principalilor săi lideri. Acesta a vorbit și despre viitorul său partid, fiind întrebat dacă îl va coopta în echipă și pe Robert Turcescu.

Radu Cristescu, recent exclus din PMP a venit la interviurile DC News pentru a da cărţile pe faţă. Politicianul a discutat despre situaţia - spune domnia sa - critică în care se află PMP, situaţie cauzată, potrivit acestuia, lui Eugen Tomac. Totodată, Radu Cristescu a făcut referire şi la ceea ce s-ar putea întâmpla cu Robert Turcescu. Totodată, Cristescu i-a adresat o întrebare cheie lui Traian Băsescu, cel care s-a supărat pe el pentru faptul că l-a făcut pe Tomac "acoperit". 

 "Diferenţa între Turcescu şi Tomac este cea că Turcescu a avut curajul să dezvăluie că a fost ofiţer acoperit. A zis-o şi iată că a ajuns şi deputat. Turcescu nu ştiu dacă va pleca la alt partid, eu am avut discuţii cu el. [...] Eu, să fiu deputat acum, nu m-aş duce unde vrea Tomac. Ne vărsăm în PNL, dar uite că eu nu vreau. Eu văd că PMP-ul în câteva luni va dispărea şi se va vărsa în PNL. 

[...] Turcescu e un om cu experienţă, un bun comunicator. Pentru faptul că a avut curaj să dezvăluie. [...] Să ne amintim de întrebarea care i-a fost adresată lui Traian Băsescu atunci când a fost întrebat dacă are probe atunci când afirmă că Ponta a fost acoperit. Şi nu a avut probe. Iar atunci de ce te superi pe mine, Traian Băsescu, pentru că eu am făcut exact ceea ce ai făcut tu. Iar aici niciodată probele nu vor ieşi la iveală, pentru că e un subiect foarte delicat", a declarat Radu Cristescu la DC News.

Urmăreşte declaraţiile lui Radu Cristescu aici:


Urmăreşte întreaga emisiune aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel