Radu Banciu, referire la Andra și Loredana la B1 TV: E absurd!

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a făcut o referire la Andra și Loredana la B1 TV.

"Noi nu ținem cu echipele românești, vrem să scăpăm de ele. Nu văd un comentariu deștept, nici în studio, în pauză sau înainte. Nu vine unul să spună noi suntem departe, facem figurație de ani de zile în cupele europene și acum venim cu pretenții. Nu are niciunul curajul ăsta", a zis Radu Banciu, la B1 TV, miercuri seară.

"Fotbalul este un divertisment la care participăm și plătim toți. Da? Să nu-mi spuneți că la Cerbul de Aur o să țineți cu Andra sau cu Loredana?! Aveți dreptul, dar nu înseamnă că, dacă un străin – să zicem că vine unul din Malaezia sau din Giorgia – cântă mai bine decât Andra, eu trebuie să-l huidui pe ăla. Și ce trebuie să facă comentatorul? Să spună să sperăm că-și va rupe gâtul când va coborî pe scări? E atâta impostură în toate lucrurile astea... Văd un film la cinematograf, trebuie să-i înjur pe ăia că nu sunt români?", a comentat Banciu.

”E absurd”

"E absurd. Așa e și cu fotbalul. Este universal. Astăzi ne permitem să vedem meciuri de oriunde, putem să participăm la ele în diferite moduri. (...) Nu mai este ca pe vremea lui Ceușescu, când, dacă spuneai ceva de vreo echipă străină, venea securitatea în fața blocului. Lăsați-ne cu prezentările din secolul trecut", a zis jurnalistul miercuri seară.

Vezi și: Blestem pentru polițiști. Radu Banciu: Așa se înjura și în Sibiu


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel