Radu Banciu: Nu comentezi asta. Eu sunt peste Biserică, dacă vreau, în emisiunea mea

Rodica Mitu / 10 mai 2019 / 08:57 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

„Pamfletul este și el o putere în stat. Nu comentezi asta”, a declarat Radu Banciu la B1 TV, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”.

„Nicăieri nu există îndemnul ăsta. Peste tot se vorbește despre alegerile europene și niciodată, nimeni nu spune duceți-vă la vot. Da? Încă o dată: nu vă uitați în gura noastră, noi suntem o emisiune de pamflet. Că nu înțelege CNA ce e ăla pamflet... nu e treaba mea. Noi nu suntem o emisiune de știri sau o emisiune cu invitați, unde moderatorul să aibă o conduită. Aceasta e o emisiune comentariu. Aici eu fac ce vreau. Îmi dau cu părerea. Eu sunt peste Biserică, dacă vreau, în emisiunea mea", a spus Radu Banciu, joi seară, adăugând ulterior: „Pamfletul este și el o putere în stat. Nu comentezi asta. Niciun președinte nu se ia la trântă cu umoriștii, cu plamfletarii. Nu se duce Macron să-i tragă de urechi pe cei de la Charlie Hebdo. Că nu e treaba lui. Pamfletarul e președinte la el, șeful statului este președinte la el. Cu un singur amedament: pamfletarul îi va supraviețui președintelui. Șeful statului este efemer".

Totodată, Radu Banciu a mai spus la B1 TV: „Nu te iei în gură cu cei care și-au câștigat dreptul de a ironiza, dreptul de a fi critici. Da, sigur, pot fi amendați. (...) Dar cuvântul lor rămânea. Cuvântul nu se poate îngropa niciodată."

 

VEZI ȘI: Orban și „glontele de argint". Radu Banciu, la B1 TV: Ne cerem noi scuze

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24