Radu Mazăre, arestat în Madagascar. Banciu, comentariu la B1 TV

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, arestarea lui Radu Mazăre în Madagascar.

„L-au prins, dragi prieteni, l-au prins și de data aceasta nu e vorba de vreun Marco Pantani, ci este vorba de Radu Mazăre pe care, în sfârșit, autoritățile l-au săltat. (...) Avem și niște imagini cu acel complex rezidențial creat chiar de Radu Mazăre: o piscină, niște bungalouri”, a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Nu avem identitatea polițiștilor, probabil că numele lor se întind pe câteva pagini. Niște polițiști locali", a mai spus Radu Banciu.

„Am putea vorbi până mâine despre toate resursele pe care le are Madagascar", a precizat acesta.

VEZI ȘI: Orban și „glontele de argint". Radu Banciu, la B1 TV: Ne cerem noi scuze


Curtea de Apel Bucureşti analizează, la solicitarea Poliţiei Române, dacă sunt întrunite condiţiile extrădării din Madagascar a fostului primar al municipiului Constanţa. După verificare, instanţa va informa Ministerul Justiţiei, care ar urma să trimită către Madagascar cererea de extrădare, urmând ca, ulterior, autorităţile din acest stat să se pronunţe cu privire la solicitare.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost ridicat de autorităţile din Madagascar şi este ţinut în custodie, această măsură fiind luată ca urmare a mandatului de căutare emis de autorităţile române prin Interpol.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel