Radu Banciu, la B1 TV: O să se ajungă la o situație stânjenitoare

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, despre referendumul pe justiție, anunțat oficial de președintele Klaus Iohannis pentru 26 mai, aceeași zi în care se vor desfășura și alegerile europarlamentare.

„Comentariile sunt multe pe această temă, din toate părțile”, a spus Radu Banciu, joi seară. „Birocrația nu prea îi permite nici șefului statului, nici altcuiva să formuleze o întrebare logică. Asta nu e o chestie de idioțenie sau păcăleală aici, e de birocrație. Așa a ajuns societatea, în general, încât să nu-și mai permită să pună cele mai simple întrebări, atunci când e vorba de interesul oamenilor. O să se ajungă la o situație stânjenitoare: ori vom avea un cârnat de întrebare, ori ceva absolut ilogic”, a afirmat Radu Banciu.

„Referendumul își are locul lui, nu e deplasat. Ar fi bine ca poporul să se pronunțe. Dacă nici atunci, la aceleași urne de votare, omul nu e interesat de asta, e treaba lui, el își va duce crucea, nu altcineva. Dar această tentativă nu e una fără sens”,  a mai comentat acesta la B1 TV.

VEZI ȘI: Întrebare referendum 2019. Deputat: Răspunsul va fi "DA". Toleranță zero!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel