Radu Banciu, după victoria Simonei Halep: Păcat că nu țin și...

Radu Banciu
Radu Banciu

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, pe Sloane Stephens. Jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre sportiva din Constanța în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

Locul I WTA a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

Ce a spus Banciu

"Am văzut-o pe Nadia Comăneci la Roland Garros, arăta excepțional, dar parcă nu era ea. (...) Cică ar fi Nadia, genial oricum. Simona Halep, în Click, pe prima pagină. A câștigat turneul de la Roland Garros pentru prima oară în carieră și va rămâne lider mondial până la Wimbledon cel puțin. Asta este o informație interesantă. Păcat că nu țin și scorul cei de la Click. Era interesant, mai ales că Simona Halep s-a apropiat, după părerea mea, decisiv de Serena Williams. În momentul de față, rezultatul este 23-1 pentru jucătoarea din Statele Unite. Eu spun că ce e mai greu s-a făcut. Nu mai e 23-0. E 23-1", a spus Radu Banciu, duminică seară, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

Amintim că jurnalistul a vorbit și cu alte ocazii despre Simona Halep, taxând-o. După ce Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în finala turneului Australian Open, Radu Banciu a spus că este "o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent".

Vezi și: Simona Halep - Radu Banciu. Sportiva, pusă la zid: N-a învățat nici să citească


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel