Simona Halep - Radu Banciu. Sportiva, pusă la zid: N-a învățat nici să citească

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu, în ediția de marți, 13 februarie, a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, a vorbit, din nou, despre Simona Halep, totul pornind de la un mesaj al sportivei din Constanța.

"E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Sharapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o. Este superba declarație a Simonei Halep preluată de cei de la Digi Sport. E adevărat că ți se face rușine când citești așa ceva, dar acesta este bunul nostru național. Așa este. (...) Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine. Această frază, în orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar", a spus, marți, jurnalistul Radu Banciu.

"Poate se exprima mai bine în engleză. Nu știu de ce nu i-o fi scris Monicăi Niculescu în engleză că amândouă se plimbă prin circuitul ăsta suficient încât să manevreze engleza de WhatsApp. Sau poate că nici măcar acolo nu au un pic de școală. Dar, oricum, să faci din așa ceva un bun național, să te isterizezi pentru asta... Nu vă dați seama, totuși, cam ce departe suntem de lumea reală? Ce ipocrizie...", a mai spus Banciu.

"Este tot ce avem mai bun în țară. Fiți serioși!"

"Deci noi, ridicolii acestei lumi, făceam din fata asta o icoană, bă, a societății. Asta este sigla noastră. (...) Noi cu asta ne mândrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun în țară. Fiți serioși! Sunt oameni care ar merita atenție. (...) Ea, săraca, n-a învățat nici să citească și să scrie. (...) Sigur, neavând pe nimeni în sport, ne agățăm și noi de cine putem. Este ridicol, bă! (...) Nu se poate", a mai declarat jurnalistul.

Alte declarații despre Halep

De asemenea, amintim că, după ce Simona Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în finala turneului Australian Open, Radu Banciu a spus că este "o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent". „Noi vorbim despre Simona Halep că este mare sportivă, în condițiile astea? Încă o dată, este legitimă bucuria românului, dar, din păcate, valorile nu sunt astea. (...) I-am avut pe Brâncuși, Enescu și punct. Și poate pe Neagu Djuvara, cu voia dumneavoastră pe listă. Nu am văzut niciun român revoltat că țara asta în parte nici nu l-a băgat în seamă pe nenea ăsta. Astea sunt adevăratele valori, dragi prieteni. Da? Nu o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent. Dă bine în minge, sigur, dar din muncă. Sportul e un spectacol, nu e o muncă. Munca este la menghină (...), uzină, nu pe teren. Acolo sunt mari campioni, că asta vă place să spuneți, (...) la fotbal cei care aveau glezna fină, ăia sunt campioni. Da? Nu cei care muncesc și trudesc. Ăștia bravo lor. Bravo lor. Dar sunt acolo în colțul lor. Nu-și va aminti istoria. Încă o dată spun, marile valori nu sunt acolo", a declarat Radu Banciu, duminică, în emisiunea Lumea lui Banciu difuzată pe B1 TV.

VEZI continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel