Radu Banciu: Dacă spui asta pe post, ne închide

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, la B1 TV, cel mai recent editorial al directorului şi redactorului-şef al Charlie Hebdo, care a spus că românii, ca toţi europenii, nu au umor.

"În numărul Charlie Hebdo de azi (n.r. miercuri) sunt două articole, unul dintre ele scris de Dan Alexe, care repovestește ce a scris, practic, atunci pe Facebook. Celălalt este scris de editorialistul principal al publicației și se referă la lipsa de umor a europenilor. Un text tare, în care toate țările care formează Uniunea Europeană sunt luate la mișto. La sfârșit, cetățenii sunt făcuți harcea-parcea. Nu se poate traduce", a zis Radu Banciu.

"Românii sunt făcuți cretini"

"Dacă spui asta pe post, ne închide nu numai nouă postul, ci tot ce e pe Calea Victoriei. Vreau doar să vă spun că românii sunt făcuți cretini, dar este un apelativ tandru în comparație cu celelalte națiuni", a adăugat jurnalistul la B1 TV, în cadrul emisiunii sale "Lumea lui Banciu".

Amintim că publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep la turneul de la Roland Garros publicând, recent, sub titlul "O româncă câştigă Roland Garros-ul", o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune "Fier vechi, fier vechi". Numeroşi români au criticat caricatura, considerând-o jignitoare.

Vezi și: Radu Banciu, reacție fabuloasă după o declarație a lui Orban


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel