Radu Banciu, reacție fabuloasă după o declarație a lui Orban

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, la B1 TV, a comentat o declarație a lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban, președintele PNL, a spus, luni, că nu a avut discuţii personale "nici cu domnul Turcescu, nici cu alţi parlamentari, pentru că interlocutorul nostru este PMP, care acum este mai frecventabil şi, ca atare, discuţiile le derulăm oficial cu partidul politic şi cu parlamentarii acestui partid". Jurnalistul Radu Banciu a comentat această declarație în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu".

"A spus că PMP e mai frecventabil. Iertați-mă, domnule Orban, dar Traian Băsescu, care, sigur, a sfârșit lamentabil în politică, v-a dat clasă. A fost zece ani președinte, v-a făcut praf în perioada respectivă. Ajunge. Că nu a știut să se oprească la timp... nu a zis nimeni că e vreun geniu politic. I-a lipsit tactul. Trebuie să știi când să te retragi. Sunt atâtea vorbe celebre. Trebuie să știi când să taci. El nu a știut să le facă pe astea, dar acum nu putem să-i retragem chiar toate meritele", a declarat Radu Banciu.

"Vorbe aruncate"

"Doar nu o să veniți dumneavoastră să vorbiți aiurea în tramvai, sunt mai frecventabili ăia de la PMP că a plecat Traian Băsescu. Dar ce, PNL-ul nu e mai frecventabil dacă pleacă Ludovic Orban? Vorbe aruncate așa, fără să te gândești la ele", a spus jurnalistul.

Vezi și: Ludovic Orban, răspuns la o întrebare despre Băsescu


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel